Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Drewniana fizyka jazdy jak w piątce i to ma być gra dekady. :rotfl2: 

Ciekawe, ile % graczy będzie anulować preordery, ze względu na wyciek materiałów z gry.

Edytowane przez Pawcio
Opublikowano (edytowane)

24 minuty temu, Kris194 napisał(a):

W porównaniu do GTA V nie ma rewolucji?

W porównaniu do WOW jakie robiło rdr2 na ps4 i xboxie one w dniu premiery. Ale na ostateczny osąd poczekam do następnego piątku.

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano
Godzinę temu, Pawcio napisał(a):

Drewniana fizyka jazdy jak w piątce i to ma być gra dekady. :rotfl2: 

Ciekawe, ile % graczy będzie anulować preordery, ze względu na wyciek materiałów z gry.

Na obecną chwilę faktycznie nie wygląda jakby samo prowadzenie pojazdów miało sprawiać frajdę. GTA IV chyba już do końca będzie królowało pod tym względem.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Plus nie wiem jak wam ale mi się nie podoba wygląd mininapy. To akurat taka pierdoła, że jest szansa na to aby w finalnej wersji była inna. Bardzo słabo czytelna, a jak gonią cię bagiety to już w ogóle nic nie widać.

Edytowane przez TmK
Opublikowano
54 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Na obecną chwilę faktycznie nie wygląda jakby samo prowadzenie pojazdów miało sprawiać frajdę. GTA IV chyba już do końca będzie królowało pod tym względem.

Aż kusi żeby dograć do końca GTA IV, od piątki sie dwa razy odbiłem już na początku praktycznie, w czwórke grałem rok temu i w połowie jakoś stanąłem ( już raz kiedyś przeszedłem na PS3) chyba sobie wróce do tego pięknego,ponurego Liberty city :D

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, TmK napisał(a):

Plus nie wiem jak wam ale mi się nie podoba wygląd mininapy. To akurat taka pierdoła, że jest szansa na to aby w finalnej wersji była inna. Bardzo słabo czytelna, a jak gonią cię bagiety to już w ogóle nic nie widać.

Może będzie kilka różnych widoków tak jak w przypadku nawigacji samochodowej.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Trochę marudzisz... czy uważasz ,że Diablo które naśladuje Infernus powinno się w zakrętach bujać jak Passat 1.9TDI z wywalonymi amorkami? Właśnie to jest zaprezentowane na filmiku który załączyłeś. Zobacz sobie na pierwszym leeku jak Jason porusza się Vapidem który się ładnie ugina lub zwróć uwagę na zółtego vana. Takie auta faktycznie mogą się bujać i to robią w szóstce. Na ostatnim wycieku widzimy jednak supercar'a który wydaje się być odpowiednio sztywny i nie wyobrażam sobie żeby wyglądało to jak w GTA 4 bo nie oddaje to realizmu.

Pokaz z lotu ptaka wygląda jak Microsoft Flight Simulator i teraz ostatni wyciek z supercarem podchodzi już mocno pod grę wyścigową ,a zobaczcie jak nędznej jakości są to nagrania. Dla mnie petarda. Brakuje mi tu na tą chwilę wyłącznie systemu zniszczeń w pojazdach ale patrząc na to jaka jest liczba NPC na tych leekach to domyślam się, że może to być po prostu wyłączone. W ostatnim NPC są tylko na początku jak stoi w miejscu ,a później nie zauważyłem żadnego.

Edytowane przez Iri
  • Upvote 2
Opublikowano
13 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Fizyka w GTA zawsze była jakaś dziwna, może to taki smaczek serii :E

Czy Ty czasem nie pisałeś że nie grałeś w 4 i 5? 

Akurat w czwórce fizyka była świetna jak na GTA, do tego fabuła, mrok, super edycja. Niestety 5 i 6 to już klimat dla dzieciaczków. A tu by chcieli mechanikę z RDR2 xDDDDDDDDDDD

• Upvote 2