zozolek 464 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Ciekawe kiedy ten prebiul wypłynie do zatoki
zozolek 464 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Cały zysk z shitcoina shortować akcje take two na frontrunie wycieku builda. Baron by pozazdrościł
ODIN85 5 175 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 8 minut temu, zozolek napisał(a): Ciekawe kiedy ten prebiul wypłynie do zatoki Pewnie już nie jeden ma koparkę w kompie bo scam ściągnął 1
Iri 110 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Z tego co widzę to na stronie są do pobrania dwa filmiki HYPERCAR PART 2. Możliwe ,że to błąd strony. Nie mogę tego pobrać... cały czas wywala błąd 504. 1
Wu70 1 056 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Po tej wiadomości widać że do gostka chyba dotarło co odwalił i szuka desperacko zabezpieczenia
Iri 110 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Mam nadzieję ,że jednego dnia zaśpi. Najszybszy sposób żeby uciąć mu wyjście to wypuszczenie gry już teraz... nie muszę chyba mówić ,że najlepiej od razu także na PC.
Totek 994 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Takie akcje muszą być. To niewidzialna sprawiedliwość, korpo nigdy nie może poczuć się zbyt pewnie. Ja kibicuje gościowi bo spuścił zasłóżony kubeł zimnej wody
Fatality 897 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 3 godziny temu, Blacktiger napisał(a): proszę uderzenia losowego NPC'a i animacje uderzenia, reakcji uderzonego (np. włosy). Pierdoła, ale widać, że w wersji ~2 lata przed premierą tak to wygląda
GTM 113 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 24 minuty temu, Fatality napisał(a): uderzenia losowego NPC'a i animacje uderzenia, reakcji uderzonego (np. włosy). Pierdoła, ale widać, że w wersji ~2 lata przed premierą tak to wygląda To nie jest build z początku 2025r, skąd to w ogóle wziąłeś, widziałeś kiedyś grę którą można ograć od początku do końca 2 lata przed premierą? Która ma wszystkie animacje, tekstury, dźwięki, która nie ma problemów z wydajnością, nie jest zabugowana od góry do dołu i w ogóle wygląda na skończoną grę? I co oni by niby przez te 2 lata robili? Dajcie spokój, to co wyciekło to jakaś końcowa beta która jest bardzo blisko tego co zobaczymy w wersji 1.0 3
mazi636 43 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 4 godziny temu, Blacktiger napisał(a): proszę Te poprzednie filmiki jakoś nie zrobiły na mnie mega wrażenia, ale na tym ten świat wydaje się bardzo szczegółowy i na PC i dobrych detalach będzie opad szczęki Swoją drogą "No laughing at dancers Your daughter might work here." - dobry smaczek, stary dobry Rockstar 2
Fatality 897 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 31 minut temu, GTM napisał(a): To nie jest build z początku 2025r, skąd to w ogóle wziąłeś, widziałeś kiedyś grę którą można ograć od początku do końca 2 lata przed premierą? Która ma wszystkie animacje, tekstury, dźwięki, która nie ma problemów z wydajnością, nie jest zabugowana od góry do dołu i w ogóle wygląda na skończoną grę? I co oni by niby przez te 2 lata robili? Dajcie spokój, to co wyciekło to jakaś końcowa beta która jest bardzo blisko tego co zobaczymy w wersji 1.0 Opieram się na tym co ujawnił leaker. Wersja ze stycznia 2025. Nie wiadomo ile tam jest niedorobione, ile nie. Widać po niektórych materiałach że niektóre części mapy nie mają tekstur praktycznie. Do tego dolicz sobie dopracowywanie świata, optymalizacji, misji pobocznych. Pierwotnie zakładali maj 2026 więc na początku 2025r myśleli, że się wyrobią... jednak nie wyrobili.
lukadd 3 886 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Ogólnie pierwszy termin jaki podał Rockstar wydania tej gry to był 2025 rok, ale bez konkretnego dnia i miesiąca. Więc build jak najbardziej może być z 2025 roku czy nawet jego początku. Rockstar dużo czasu poświęca na doszlifowywanie i optymalizowanie zanim wyda. Dla tego też przesuwane terminy były.
Iri 110 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Wrzucam tutaj z lepszymi kolorami bo tamta wrzut jest jakaś wyblakła. yh2r2i.mp4 3 1
Tomek_ITH 565 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Jest nowy wyciek z klubu nocnego Edytowane 22 Sierpnia przez Tomek_ITH
Reddzik 4 189 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Spoiler AI Leak z klubu nocnego, to co wyżej już nie działa: Better quality 1080p: https://gofile.io/d/FXa70Iie Edytowane 22 Sierpnia przez Reddzik
KamcioGF 192 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Ma ktoś wrzucić ostatni klip w jakiejś lepszej jakości? Na to na X ciężko się patrzy 1
lukadd 3 886 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Chyba trzeba sobie odpuścić to oglądanie już. Za dużo tego, lepiej samemu eksplorować i poznawać smaczki gry, mając już finalny build jak będzie wydany. Edytowane 22 Sierpnia przez lukadd
Iri 110 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Chyba trzeba sobie odpuścić to oglądanie już. Za dużo tego, lepiej samemu eksplorować i poznawać smaczki gry, mając już finalny build jak będzie wydany. Też mi się wydaje ,że trzeba postawić jakąś granicę. Ja dostałem to co chciałem, odpadające koła i bajera ,a resztę sam zweryfikuję dogłębnie.
JeanPepin 546 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 13 minut temu, SmogSmok napisał(a): Wrzuciłem w lepszej jakości 128MB Komentarze wiadomo pod gta już wszystko
Tomek_ITH 565 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Bardzo ładne oświetlenie w tym klubie.
KiloKush 946 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Nie chcę sobie psuć zabawy. To rzeczywiście nie jest fejk? Fizyka dalej tak sztywna jak w GTA VI czy jest lepiej?
Rekomendowane odpowiedzi