zozolek 482 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Cyber 220 % w 24h. Wychodzi ok 4 mln przed 30 mln zrobi zrzut i się zawinie. Ma kase nie musi nic.
PaVLo 1 486 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Kto się skusi? Idealne dla prawdziwego mężczyzny https://store.rockstargames.com/pl/grand-theft-auto-vi-collection?
userKAMIL 1 334 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, zozolek napisał(a): Cyber 220 % w 24h. Tydzień temu kupiłem za 1000€ dziś mogę wyjąć ponad 6K. Czekać jeszcze czy zawijać sie z tym co jest na waciki. XD Edytowane 11 godzin temu przez userKAMIL
lukadd 3 941 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) A można kopać to na gpu? A tak na serio to nie przykładam ręki do takich terrorystycznych crypto , ale gdybym miał to sprzedałbym część, aby zwróciło się na waciki i resztę zostawił. Z takim gównem nigdy nie wiadomo. Już jutro może być dół, a może i jeszcze rosnąć. Edytowane 10 godzin temu przez lukadd 1
Element Wojny 5 793 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Nie podsyłajcie czasem donkowi trailera GTA VI, bo skoro Minecraft według niego stwarza zagrożenie dla państwa, to GTA od ręki w Polsce dostanie bana.
zozolek 482 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Tydzień temu kupiłem za 1000€ dziś mogę wyjąć ponad 6K. Czekać jeszcze czy zawijać sie z tym co jest na waciki. XD A na co czekać, kwestia czasu az walnie do 0. 90% nierealizuje zysków 98% traci . 1
JeanPepin 590 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Tym razem Lucia w negliżu, póki co działa, bush confirmed https://gofile.io/d/VTt86yP0 Edytowane 2 godziny temu przez JeanPepin
babayaga 189 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Idę po chusteczki i zabieram się do oglądania.
sideband 3 440 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dobra animacja Tylko, że nie ma w grze zaimplementowanej reakcji na golasa
samsung70 576 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu zero hajpu już... i z każdym dniem co raz mniej
TmK 447 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Dupa pawiana w stanach to serio mają bzika na punkcie wielkich zadów i BBLów. Te nagości to na bank po prostu trick narzędzia deweloperskiego. Tak samo jak spawn czołgu w powietrzu na poprzednim filmiku. Jeszcze miesiąc i okaże się co wymyślili.
Rekomendowane odpowiedzi