Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A można kopać to na gpu? :hihot:

A tak na serio to nie przykładam ręki do takich terrorystycznych crypto :E, ale gdybym miał to sprzedałbym część, aby zwróciło się na waciki i resztę zostawił. Z takim gównem nigdy nie wiadomo. Już jutro może być dół, a może i jeszcze rosnąć.

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Tydzień temu kupiłem za 1000€ dziś mogę wyjąć ponad 6K. Czekać jeszcze czy zawijać sie z tym co jest na waciki. XD

A na co czekać, kwestia czasu az walnie do 0.

90% nierealizuje zysków 98% traci .

• Upvote 1
Opublikowano

Dupa pawiana :E w stanach to serio mają bzika na punkcie wielkich zadów i BBLów. Te nagości to na bank po prostu trick narzędzia deweloperskiego. Tak samo jak spawn czołgu w powietrzu na poprzednim filmiku. Jeszcze miesiąc i okaże się co wymyślili. 

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, azgan napisał(a):

fajnie to rozłożył na czynniki pierwsze, ale kilka dobrych lat temu Kacper Pitała z gry-online.pl świetnie opisywał technologie w grach.. nieco bardziej technicznie niż Mestere, brakuje mi kogoś takiego na rynku. A może nie wiem o jego istnieniu?

teraz musze wszystkiego się uczyć od Was <3 

Edytowane przez samsung70
Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.10.2026 o 17:49, Kadajo napisał(a):

Screenshot_2026-10-10-17-48-08-841_com.facebook.katana-edit.thumb.jpg.bfdda2b8cf49edaa9806d71797f2e2e4.jpg

:hihot:

Pytanie czy i jakim build'em on w ogóle dysponuje, skoro Rockstar podobno wciąż dopracowuje grę.

Nawet jeżeli wypuściłby całą grywalną fabułę, to i tak w najlepszym wypadku będzie to zabugowane "lizanie przez papierek" w stosunku do oficjalnej wersji.

Edytowane przez Paw79