azgan 1 127 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Ja po niemal godzinie mam ochotę tylko z dysku to usunąć! Co za drewniany syf. XD Wracam do KCD2. Kingdom Come Deliverance 2 to może w tym roku chyba tylko GTA6 rozgnieść 🤭 1
bleidd 484 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Dramat. Gry się uwsteczniają. Technologia idzie do przodu, studia coraz większe, budżety coraz większe a mechaniki i dopracowanie coraz gorsze. 24 letni Gothic stworzony przez grupę amatorów jest 100x lepszym RPG, gdzie czujesz że jesteś częścią tego świata i odgrywasz swoją rolę a nie pionkiem na statycznej makiecie. No i serio, Gothic to drewno? To czym jest Avowed? Klocem nieociosanego spruchniałego sękatego drewna. Edytowane 13 Lutego przez bleidd 4
copyname 96 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Oglądam chwilę na różnych streamach i powiem tyle: wygląda na dramat. Nie zachęca do przetestowania gierka. Na pewno nie do kupna. 2 1
Ryszawy 403 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Czekajcie, czekajcie.. to w 2025 roku, ta pusta już skorupa zwana kiedyś Obsidianem wydała grę RPG, która, jeżeli chodzi o interakcję ze światem jest sto lat za Skyrimem (nawet za FNV). Liczyłem na porządny RPG, mimo tej grafiki, która nie zapowiadała nic dobrego, ale dostałem strzałę w kolano... Edytowane 13 Lutego przez Ryszawy 2 1
Pavel87 703 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Cała branża cofa się w rozwoju. Bioware czy Obsidian są tak samo martwe jak ten świat w Avowed...niestety. 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Uwielbiam ten design postaci: Nazwałem swoją postać Doom-shroom. 1 3
Kadajo 7 412 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Jak zarobili na preorderach to gratuluje każdemu, gratuluje kto to kupił Kolejne cegiełka do rozwalnie świata gamingu, bo po co robić coś dobrego jak i tak nam zapłacą I zero refleksji tylko cyk i następny preorder Czekam na GTA 6 bo to dopiero będzie rzeź za 650zl 3 1 1 3
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Tak zaawansowana grzybica nadaje sie tylko do hospitalizacji 1
azgan 1 127 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): P.S. Wejście w to po KCD2 to jest jakiś dramat. Wydawanie teraz dużej gry AAA w praktycznie tym samym czasie co Kingdom Come Deliverance 2 to samobójstwo, przecież to z miejsca było wiadomo że cokolwiek to będzie jest skazane na porażkę w tym zestawieniu no z wyjątkiem GTA6 ale nawet tytuł od R☆ nie zadebiutował w tym samym czasie . Powodzenia w rywalizacji jak jakiś wydawca myśli że teraz "powalczy" 😂😉. 1
Ryszawy 403 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Aż zajrzałem na GOL-a, bo kiedyś byłem użytkownikiem tamtejszego forum. Sytuacja stabilna: Avowed - Kapitalne RPG, dzięki któremu odzyskałem zaufanie do Obsidianu, coś jak Dragon Age: The Veilguard - robi wiele rzeczy, za które gracze pokochali gry BioWare, Veilguard to list miłosny do fandomu Dragon Age’a Alex zachwycony, GOTY, kropka Edytowane 13 Lutego przez Ryszawy 1 8 1
skunRace 798 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Godzinę temu, copyname napisał(a): Oglądam chwilę na różnych streamach i powiem tyle: wygląda na dramat. Nie zachęca do przetestowania gierka. Na pewno nie do kupna. Nie przypuszczałem, że Obsidian kupiony przez Microsoft zrobi większe gówno od Corinne Busche 1
Tankietka 218 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Na steamie póki co 77% z tej kapki opinii z szybszego dostępu. 18 lutego się zacznie ogólny dostęp. Pewnie momentami będzie się grało przyjemnie ale damm, mamy 2025 rok a dostajemy taką martwą, mało interaktywną makietę teatralną. Takie tam 6/10 ze starej oceniaczki Secret Service ; d Edytowane 14 Lutego przez Tankietka
azgan 1 127 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 3 godziny temu, skunRace napisał(a): Nie przypuszczałem, że Obsidian kupiony przez Microsoft zrobi większe gówno od Corinne Busche A miało być dobrze
ODIN85 3 502 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 6 godzin temu, azgan napisał(a): AutoHDR/RTX HDR/proteza HDR 😅😂😉 Jednak jest natywny.
azgan 1 127 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Jednak jest natywny.
Stjepan 2 378 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 2 godziny temu, azgan napisał(a): A miało być dobrze Sama gadka tego dyrektorka nie napawała do optymizmu, chciał debil wrócić do lasu to wrócił, no i nie ma Chrisa Avellone'a. Tam 3/4 ludzi co to zakładali nie ma, kiedyś byli w Black Isle.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Czyli krap. Nie wiem czemu SkillUp mowil o grze pozytywnie.
lamparcicho 697 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Pograłem wczoraj ponad godzinkę i ujdzie ale daleko mi do zachwytów Takie 6 góra 7/10 się zapowiada i chyba na weekend wolę pójść na sanki albo na lody do koleżanki 2
azgan 1 127 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego U mnie leci refund na STEAM i nawet tego nie mam zamiaru ściągać 1
PaVLo 920 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Pograł nieco ponad godzinę i ma wyrobione zdanie o całej zawartości i jeszcze zarzuca jej kreator postaci, nie rozumiejąc czym są te znaki na twarzach. Znikoma wiarygodność tego pseudo recenzenta, to już Ryszawy lepiej ją zrozumiał. 2
zoomehsak 49 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Skoro będzie w gamepass to dam jej szansę ;-) Jedyne czego się boje to dysproporcję pomiędzy KCD2 a Avowed. Edytowane 14 Lutego przez zoomehsak
Stjepan 2 378 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Hitem to jest Henryczek 2, to jest raczej flop, Obsidian właśnie umarł. 1 1 1
azgan 1 127 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Hit czy kit? Kit 3
Rekomendowane odpowiedzi