Frog67 389 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ide o zakład że pękną dupy bo Cirilla jest biseksualna. 1 1
reddy 152 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca A to już się szerokiej publiczności nie podobają takie rzeczy? Jakby współpracowała z potężną, zerrikańska czarodziejką?
Vulc 2 191 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 4K 60 FPS i RT na zwykłym PS5? To muszę swojemu egzemplarzowi powiedzieć, żeby już rozpoczął modlitwę, bo w dniu premiery będzie musiał czynić cuda. 5
Frog67 389 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Z cyklu piękne komentarze w punkt "Wind's Howling... actually it was my gpu"
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 11 minut temu, Frog67 napisał(a): Ide o zakład że pękną dupy bo Cirilla jest biseksualna. Byłoby z korzyścią dla wszystkich, gdyby w W4 dali wybór z kim chce być (na wzór Yennefer/Triss) - czy ze Stefanem, czy z Amelką...
Gothic 120 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 19 minut temu, Vulc napisał(a): 4K 60 FPS i RT na zwykłym PS5? To muszę swojemu egzemplarzowi powiedzieć, żeby już rozpoczął modlitwę, bo w dniu premiery będzie musiał czynić cuda. Może Sony wkupuje sobie reklamy na takich pokazach i chodzi o to aby już teraz kupić konsole, a to co będzie potem to już nikogo nie interesuje bo nikt o tym w skali światowej nie będzie pamiętał, a teraz wszędzie pojawiają się nagłówki gdzie jest napis Sony i PlayStation 5, zwykła reklama. Edytowane 3 Czerwca przez Gothic
zozolek 312 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 1 godzinę temu, bbandi napisał(a): Jednak stary silnik miał swój urok, teraz jak zobaczyłem ten gameplay demo to myślałem że to Avowed kolorystycznie i oświetleniowo bardzo podobnie to wygląda, za dużo już tych gier na UE5 widziałem i granie na tym samym silniku odbija się po pewnym czasie czkawką. grafika akurat ładna, każda gra zmienia present Szuter i kwestie gameplejowe to inna historia xD. Chociaż walka w małpiszonie jest spoko.
Slayer 253 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 38 minut temu, Reddzik napisał(a): Zresztą książka to tylko baza do wykreowania świata i bohaterów, gra jest poboczną historią opowiadaną w innym czasie, stąd Ciri jest dużo starsza(inna) niż w książkach Sapkowskiego. Czytałeś książki?
galakty 3 313 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 35 minut temu, Frog67 napisał(a): Ide o zakład że pękną dupy bo Cirilla jest biseksualna. Ktoś kto czytał książki nie będzie oburzony 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca @Slayer Czytałem całą sagę- bez pierwszych 2 tomów z opowiadaniami + Sezon Burz, tej najnowszej nie czytałem. To było bardzo dawno temu, nie wszystko kojarzę, jeśli chcesz mnie przepytać z książek.
JohnyWol 81 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 minuty temu, Slayer napisał(a): Czytałeś książki? Na koniec sagi ma chyba w granicach 17-18 lat. W grze, sądząc po aktualnym wyglądzie będzie trochę starsza
Slayer 253 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Nie chce, sam czytałem książki prawie 20 lat temu. Z ciekawości zapytałem ^^
Reddzik 2 762 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, Slayer napisał(a): Z ciekawości zapytałem ^^ Mam kupione 2 tomy opowiadań i najnowszą część Rozdroże Kruków, ale nie miałem jeszcze czasu ani chęci się za nie zabrać. Chyba czas na przejście Wieśka 3, jako drugie podejście(pierwszy raz na premierę, a potem na premierę dodatków), więc wtedy bym sobie dawkował książki jako miły dodatek do gierki edit: Gra to taki interaktywny świat z książek Sapkowskiego, ubijemy Południcę, zaszlachtujemy Ekimmę, Bruxę czy inne potwory, a w międzyczasie pójdziemy wychędożyć dziewkę. Edytowane 3 Czerwca przez Reddzik
Bardak 40 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 8 minut temu, galakty napisał(a): Ktoś kto czytał książki nie będzie oburzony Ktoś kto grał w trójkę nawet bez znajomości książek też powinien być wprowadzony w temat.
Kadajo 7 409 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ładny ten GP, taki oskryptowany ale ładny To jest koncept czy udają że to już gra ? 1
Phoenix. 4 714 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca https://www.ppe.pl/news/371363/wiedzmin-4-w-ruchu-oczarowal-ale-czy-tak-bedzie-dzialal-na-ps5-cd-projekt-red-rozwiewa-watpliwosci.html
kptEnter 27 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ładny ten GP, taki oskryptowany ale ładny To jest koncept czy udają że to już gra ? Skoro od lat ten bajer działa na graczy, to po co to zmieniać? :-) 1
Kadajo 7 409 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Czyli tech demo. Biorąc pod uwagę kiedy można się będzie spodziewać tej gry to jeszcze sporo się zmieni i na PS5 zdechnie jak CP2077 na PS4, nawet dysk nie pomoże 2
CrooV 80 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ja chciałem przejść sobie po kolei wszystkie części, jedynki nie przeszedłem jeszcze nigdy, choć były próby. W międzyczasie zaczne sluchać sobie audiobooków bo ponoć są kozackie a ksiązki już przeczytane jakiś czas temu. Mimo że to tylko "tech demo" to od razu nabrałem ochoty na powrót do tego uniwersum
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Szkoda, że nie było informacji o remaku pierwszej części.
Frog67 389 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 10 minut temu, Crew 900 napisał(a): Szkoda, że nie było informacji o remaku pierwszej części. Przecież od bardzo dawna wiadomo że remake jedynki wyjdzie PO Wiedźminie4, więc nie ma najmniejszego sensu o nim wspominać.
galakty 3 313 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 40 minut temu, Kadajo napisał(a): Ładny ten GP, taki oskryptowany ale ładny To jest koncept czy udają że to już gra ? Na forumku już uwierzyli że to gra i nawet 60 FPS na PS5.... Wiara w naród nie ustaje 1 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 10 minut temu, Frog67 napisał(a): Przecież od bardzo dawna wiadomo że remake jedynki wyjdzie PO Wiedźminie4, więc nie ma najmniejszego sensu o nim wspominać. A potem remake 2 i 3
Bardak 40 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 15 minut temu, galakty napisał(a): Na forumku już uwierzyli że to gra i nawet 60 FPS na PS5.... Wiara w naród nie ustaje Wszędzie uwierzyli.
Rekomendowane odpowiedzi