JeanPepin 338 Opublikowano 2 Grudnia 2025 Opublikowano 2 Grudnia 2025 https://www.gry-online.pl/newsroom/do-zespolu-wiedzmina-4-dolaczyl-weteran-larian-studios-ktory-dbal/z12fa5c
PaVLo 993 Opublikowano 3 Grudnia 2025 Opublikowano 3 Grudnia 2025 No mam nadzieję, że nie zobaczymy Ciri w scenie z jakimiś trzema świnkami ... chociaż
tgolik 613 Opublikowano 3 Grudnia 2025 Opublikowano 3 Grudnia 2025 (edytowane) Jeżeli nawet, to Redzi pewnie tak to zrobią, że sam chciałbyś być jedną z nich. Edytowane 3 Grudnia 2025 przez tgolik 1
galakty 3 986 Opublikowano 3 Grudnia 2025 Opublikowano 3 Grudnia 2025 21 minut temu, PaVLo napisał(a): No mam nadzieję, że nie zobaczymy Ciri w scenie z jakimiś trzema świnkami ... chociaż Chodzi Ci o płeć czy atrakcyjność? 1
ODIN85 3 767 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 https://ithardware.pl/aktualnosci/wiedzmin_5_ai_cd_projekt_sztuczna_inteligencja_gry-47471.html
ODIN85 3 767 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Drogo https://eu.gear.cdprojektred.com/pl/collections/the-witcher
Marvf 118 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Są tacy co by nawet dla Temerii się sku*wili, bluzy też kupią 1
tgolik 613 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No i przyszła do mnie markowa odzież z serii Wiedźmin 4. Jakość wg mnie premium. 1
tgolik 613 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Dobrze, że mi przypomnieliście, żeby się ładnie ubrać do pracy. Edytowane 1 godzinę temu przez tgolik 2 1 1
TheMr. 2 984 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W dniu 17.01.2026 o 15:22, ODIN85 napisał(a): Drogo https://eu.gear.cdprojektred.com/pl/collections/the-witcher 420 zł za bluzę to niezłe odklejenie Tak jak wycena CDPR obecnie na giełdzie, znowu hajp budują 1 1
Pentium D 1 466 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Bluza fajna i to haft a nie na klejka, ale ponad 4 stówy to tak o połowę za dużo. 50 zł max
TheMr. 2 984 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 220-280 zl jeszcze bym zrozumiał. Słabej jakości bluzy z koncesją z anime kosztują po 100-130 zł. A tutaj 420-450 zl jakby im kasy brakowało To jest 99€! Powodzenia życzę nawet na rynku Europejskim. 1
Liber8 189 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) del Edytowane 8 godzin temu przez Liber8
tgolik 613 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jeśli to ma jakieś znaczenie dla kogoś, bluza i jedna z koszulek są wyprodukowane w Polsce. Nie wiedziałem, że w Polsce zostały jeszcze jakieś szwaczki. No chyba że zrobiła to sztuczna inteligencja.
TheMr. 2 984 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu W Łodzi nadal są. Ksiazulo tez swoje bluzy sprzedaje made in Poland, ale cały materiał leci z Bangladeszu czy innego państwa.
Vulc 2 297 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Klasyczny przykład - płacisz za znaczek. Nigdy nie byłem fanem chodzenia w ciuchach z motywami growymi czy filmowymi, ale kasę się wydaje na głupsze rzeczy. 3
tgolik 613 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ach, ciężkie jest życie inwestora. Muszę odwalać marketing za Redów. Prawda jest taka, że nie mogę się doczekać czegoś nowego od CDR. Czekam na ten mityczny dodatek do W3. A póki co muszą mi wystarczyć ciepłe, wiedźmińskie ciuchy do kościoła i do odśnieżania. 1
Pavel87 748 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @tgolikPrzynajmniej w tych ciuchach nie straszne Ci "białe zimno"
bleidd 694 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, Vulc napisał(a): Klasyczny przykład - płacisz za znaczek. Nigdy nie byłem fanem chodzenia w ciuchach z motywami growymi czy filmowymi, ale kasę się wydaje na głupsze rzeczy. Ja sobie kupiłem koszulkę z Clair Obscur za 25 zł na ali Jakościowo nawet ok, parę razy pochodzi
tgolik 613 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Kiedyś całkiem fajne wiedźmińskie kupiłem w Medicine czy w Cropie. Też za parędziesiąt zł. I niezłej jakości. Edytowane 5 godzin temu przez tgolik
Pavel87 748 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja do tej pory mam trzy wiedźmińskie koszulki z Medicine. Nadal dają radę po kilku latach. Mam też oficjalną bluzo-zbroję z Wiedźmina 3 z J!nxa 1
ODIN85 3 767 Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu 4 godziny temu, bleidd napisał(a): Ja sobie kupiłem koszulkę z Clair Obscur za 25 zł na ali Jakościowo nawet ok, parę razy pochodzi Poka
Rekomendowane odpowiedzi