Slayer 356 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Mnie przeraża w jakim stanie będzie ta gra na start bo grałem w W3 na premierę i było sporo bugów i niedopracowania a cyberpunk jeszcze gorzej
samsung70 538 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): na co niby nie są gotowi? na traversal lag z UE5? , sorry musiałem, - nie znam kontekstu
azgan 2 150 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 6 minut temu, samsung70 napisał(a): na co niby nie są gotowi? na traversal lag z UE5? , sorry musiałem, - nie znam kontekstu Na ilość znaków zapytania na mapie 😉
babayaga 189 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Zaczyna się. To samo przed premierą CP2077, który miał mieć bardziej rozbudowane i żywe miasto od gier Rockstara xd. A później zdziwienie, że gracze niepotrzebnie pompują balonik. 2
TheMr. 3 116 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Jako akcjonariusz CDPR, bardzo bym prosił o pompowanie balonika bo trzeba zarobić 3
Kris194 5 127 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 7 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Co jak co ale taki poziom ekscytacji wśród senior devów udało się utrzymać niewielu firmom. To właśnie to jest w stanie zatrzymać najbardziej doświadczone osoby mimo różnych przeciwności. 1 1 1
azgan 2 150 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 9 minut temu, Kris194 napisał(a): Co jak co ale taki poziom ekscytacji wśród senior devów udało się utrzymać niewielu firmom. To właśnie to jest w stanie zatrzymać najbardziej doświadczone osoby mimo różnych przeciwności. PR-owa gadka 😉 1 1
tgolik 902 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 4 godziny temu, TheMr. napisał(a): Jako akcjonariusz CDPR, bardzo bym prosił o pompowanie balonika bo trzeba zarobić Jako akcjonariusz CDR proszę o NIE pompowanie balonika. Niech sobie spokojnie rośnie wraz z kolejnymi premierami i kolejnymi rekordowymi zyskami netto.
TheMr. 3 116 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Szkoda czasu i kapitału na powolne wzrosty jak w USA w jeden dzień można zrobić 20% Z tego co wiem to W4 będzie miał niesamowitą grafikę. 1
Kris194 5 127 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Nie samą grafiką człowiek żyje, mnie bardziej interesuje AI NPC bo to dotychczas wolno się rozwijało w Wiedźminie. 1
tgolik 902 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, TheMr. napisał(a): Szkoda czasu i kapitału na powolne wzrosty jak w USA w jeden dzień można zrobić 20% Z tego co wiem to W4 będzie miał niesamowitą grafikę. Mimo wszystko wolę zarobić 20% rok-rocznie niż 20% dziennie, tak jak wszyscy. Pytanie: czy późniejsze wydanie dodatku do W3 sugeruje późniejszy debiut W4? Czy wręcz przeciwnie, gracze dostaną 6 miesięcy z Pieśniami Przyszłości, żeby nagrzać się na Wiedźmina 4? Edytowane 3 Czerwca przez tgolik
JohnyWol 165 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Nie wierzę w premierę W4 w 2027 roku. Jeśli wyjdzie w 2028 to myślę że będzie dobrze
tgolik 902 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Tak, premiera w 2028 jest możliwa. Byłoby to jednak bardzo smutne - kolejna gra osiem lat w produkcji Na szczęście Pieśni Przyszłości rajcują mnie tak jak W4, będzie więc w co grać w 2027 r.
galakty 5 466 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Niech wyjdzie wtedy kiedy będzie gotowe... Po CP2077 chyba odrobili lekcje, mam nadzieję. 2
Fatality 902 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 40 minut temu, galakty napisał(a): Niech wyjdzie wtedy kiedy będzie gotowe... Po CP2077 chyba odrobili lekcje, mam nadzieję. Świat nie jest tak skomplikowany jak w CP2077. Myślę, że tu będzie dobrze
Zas 480 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca No tak, nie będzie ruchu ulicznego, i ludziki znowu będzie można przykleić do konkretnych lokacji, ale ponieważ to UE5, pewnie i tak będzie wesoło. 3
bleidd 1 510 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca W TPP łatwiej ukryć takie babole. W3 też miał większość problemów CP77 jeśli chodzi o AI NPCów ale nikt na to nie zwracał uwagi.
JeRRyF3D 2 451 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca w CP problem był raczej z wertykanością. Świat był "piętrowy". Tu idzie "po płaskim"
samsung70 538 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 47 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): w CP problem był raczej z wertykanością. Świat był "piętrowy". Tu idzie "po płaskim" CB77 to pamietam jak się pojedzie na badlany czy tam pustynie i da zoom max na miasto czy ulice, to wygląda to jak jedna wielka makieta a autka jak resoraki popylają nigdy tegpo nie zapomnę
tgolik 902 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 48 minut temu, samsung70 napisał(a): CB77 to pamietam jak się pojedzie na badlany czy tam pustynie i da zoom max na miasto czy ulice, to wygląda to jak jedna wielka makieta a autka jak resoraki popylają nigdy tegpo nie zapomnę K**wa nie denerwuj mnie tymi wspominkami. I nie używaj tego skrótu CB 🤨
Tomek_ITH 579 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Godzinę temu, samsung70 napisał(a): CB77 to pamietam jak się pojedzie na badlany czy tam pustynie i da zoom max na miasto czy ulice, to wygląda to jak jedna wielka makieta a autka jak resoraki popylają nigdy tegpo nie zapomnę Jakbyś nie zauważył, to takie efekty występują we wszystkich grach. A że cp ma takie cuś jak zoom, to rzuca się to w oczy częściej. 1
galakty 5 466 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Makieta to nie był problem, prędzej jako easter egg bym uznał To były problemy 2
Rekomendowane odpowiedzi