Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Keller napisał(a):

Jak ma być gra dla mas to nie będzie souls bo będzie za trudne i będzie płacz.

A co to za problem wprowadzić poziom trudności, gdyby w sekiro Boss zadawał ci 1/100 tego co normalnie a czas na parowanie i unik byłby mocno wydłużony to prosta gra 

Opublikowano (edytowane)

@Keller trollujesz czy nie potrafisz zrozumieć prostej rzeczy ? 

Chodzi o kierunek a nie kopiuj wklej tego samego systemu

Czy walka z nekkerami w wiedźminie 3 przypomina to o czym pisał Sapkowski w książce?

Albo spamowanie igni w babę cmentarną i upada po 5 sekundach 

Edytowane przez voltq
  • Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, crush napisał(a):

Nie. Opowiadał nową historię ale kanonu trzymał się całkiem dobrze.

W jaki sposób się trzymał kanonu, skoro opowiadał historię z książek na nowo?

Czym odbiega od tego trailer Wiedźmina 4? :E

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, Dirian napisał(a):

W jaki sposób się trzymał kanonu, skoro opowiadał historię z książek na nowo?

Czym odbiega od tego trailer Wiedźmina 4? :E

Trzyma się ram, założeń. Nie tworzy nowości z dupy, jak np. wiedźminka Ciri.

• Confused 1
Opublikowano
51 minut temu, crush napisał(a):

Trzyma się ram, założeń. Nie tworzy nowości z dupy, jak np. wiedźminka Ciri.

Grałeś w Wiedźmina 3? Chyba nie. Przecież jedno z zakończeń to wiedźminka Ciri

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, voltq napisał(a):

Zebrałem masę krytyki za to ,  ale wg mnie  gra w stylu souls like , chodzi mi o bossów bardziej pasuje do wiedźmina i tej bardzo trudniej walki z potworami, potworów powinno być mniej ale powinny być tworzone tak jak bossowie 

Więcej sekiro/ER itp w wiedźminie i więcej RdR 2 

Sekiro zniszczyłoby Wiedźmina poziomem trudności a RDR2 zupełnie mi nie siadło więc też nie chciałbym, żeby się wzorowali.

Niech From, Rockstar i Redzi robią lepiej gry każdy po swojemu.

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, crush napisał(a):

Nie moje. Niezgodne z materiałem źródłowym.

A dlaczego miałoby być w 100% zgodne z materiałem źródłowym? CDPR tworzy własną historię, bazując (mocno) na uniwersum, i chwała im za to. Sapkowi sensowne pomysły się skończyły, a Sezon Burz i Rozdroże Kruków to dobitnie potwierdzają. To dalej przyjemne lektury, ale nic poza tym. Czemu studio tworzące gry miałoby się 1 do 1 trzymać tego co napisał autor?

• Confused 1
Opublikowano
9 minut temu, Dirian napisał(a):

A dlaczego miałoby być w 100% zgodne z materiałem źródłowym? CDPR tworzy własną historię, bazując (mocno) na uniwersum, i chwała im za to. Sapkowi sensowne pomysły się skończyły, a Sezon Burz i Rozdroże Kruków to dobitnie potwierdzają. To dalej przyjemne lektury, ale nic poza tym. Czemu studio tworzące gry miałoby się 1 do 1 trzymać tego co napisał autor?

No zobaczymy co im wyjdzie z tego kreatywnego rzemieślnictwa.

Pytanie do @tgolik. Ty jesteś upośledzony umysłowo?  Skutkiem czego jest ten spam reakcjami? 🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jaki spam? Piszesz bzdury więc oznaczam Twoje posty tak, jak o nich myślę.

Napisałbym, co sądzę o Twoich odzywkach ale nie chcę iść na dwutygodniowy odpoczynek od forum.

Edytowane przez tgolik
  • Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, crush napisał(a):

No zobaczymy co im wyjdzie z tego kreatywnego rzemieślnictwa.

Patrząc na to co wyszło Sapkowi w ostatnich dwóch książkach, to gorzej na pewno nie będzie.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Dirian napisał(a):

Patrząc na to co wyszło Sapkowi w ostatnich dwóch książkach, to gorzej na pewno nie będzie.

Pozwolę się nie zgodzić , rozdroże kruków jest wg mnie obiektywnie lepszą książka od sezonu burz a obie te książki są lepsze od pani jeziora , wg mnie tylko opowiadania z ostatniego życzenia i miecza przeznaczenia są na poziomie światowej fantastyki , później jest gorzej 

Godzinę temu, tgolik napisał(a):

Sekiro zniszczyłoby Wiedźmina poziomem trudności a RDR2 zupełnie mi nie siadło więc też nie chciałbym, żeby się wzorowali.

Niech From, Rockstar i Redzi robią lepiej gry każdy po swojemu.

Kolejny troll ?  w wiedźminie 3 potwory są śmieszne a nie straszne i ciężkie, to już lepiej to wygląda w wiedźminie 2 gdzie jest ich mniej ale bardziej przypominają te z książek, chodzi mi o kierunek potwory unikalne z unikalnymi zdolnościami i cięższe do zabicia mniej ale lepiej , takie sekiro/ER plus wiedźmin 2 gdzieś znaleźć wyważenie tego , bo jak ma to wyglądać jak w wiedźminie 3 to ja podziękuję za taką walkę z potworami bo to poziom jakieś mobilki gdzie zabijasz kolejne hordy wrogów 

Fabuła była świetna w ich wszystkich grach to tutaj mam kredyt zaufania 

A jeżeli chodzi o RdR mogli by też skopiować to co dobre np reakcje innych na to co robimy i żeby świat się zmieniał w wyniku naszych decyzji bo w w3 to była lekka tragedia

Każda gra powinna wyciągać od innych gier to co najlepsze i wprowadzać u siebie

Edytowane przez voltq
Opublikowano
43 minuty temu, tgolik napisał(a):

Jaki spam? Piszesz bzdury więc oznaczam Twoje posty tak, jak o nich myślę.

Napisałbym, co sądzę o Twoich odzywkach ale nie chcę iść na dwutygodniowy odpoczynek od forum.

Nie. To normalne nie jest. Spam bo w jednej dyskusji musisz zareagować na każdy post. Jak autysta.

Albo dyskutuj, albo ignoruj.