Wiedźmin 4
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
Nvidie też nie będą złe, kwestia cen. Podejrzewam, że jak ktoś na premierę nie capnie to potem przez 2-3m będą zawyżone ceny, sztucznie ograniczona dostępność, żeby wyprzedać ady co zalegają po sklepach. 7900xt powinna być fajną kartą, ale warto poczekać na 9070xt, może się okazać, że wydajność będzie zbliżona, a będzie oszczędniejsza. Nie ukrywam, że taki 7800xt w porównaniu nawet do 4080, bucha ciepłem niesamowicie. Przy rtx nie myślałem demontować chłodnicy z topu, przy amd nie mam wyjścia, podgrzewa mi dość znacznie chłodnice. -
Przez Vulc · Opublikowano
OLX to platforma dla ludzi, którzy nie chcą kupić i ludzi, którzy nie chcą sprzedać. Regularnie tam wystawiam sprzęt i ogólnie przypomiona to czasem kabaret. Sprzedawałem Radka 6800, opis dokładny, wszystko sprecyzowane - data i miejsce zakupu, stan, wyposażenie, temperatury. Na PW wiadomości z pytaniami o... dowód zakupu, gdzie kupione, czy się nie grzeje. Innym razem biorąc kartę dla znajomego, gościu odpisał mi na SMS... po tygodniu. Wiadomości na OLX nawet nie odczytał. Aczkolwiek można sprzedać graty w dobrej cenie, często lepszej niż Allegro i ich prowizje. Po prostu wymaga to cierpliwości i czasu. -
Przez slafec · Opublikowano
Porównujesz gogle do TV? Na to jest jeszcze odrobinę za wcześnie. W PSVR2 masz stosunkowo niską rozdzielczość i soczewki Fresnela. PS5 też nie jest demonem, który uciągnąłby gry w lepszej jakości. Może w PSVR3 na PS6 będzie lepiej. -
Przez Reddzik · Opublikowano
opolskie, sporo niżej.. Prudnik, rzut beretem do Czech. Co do 7800xt, to jest to minimum jakim byłbym zainteresowany, ale zdecydowałem się dopłacić do 7900XT, przy okazji czekam na wieści z prezentacji, na 9070XT. Zasilacz mam zamówiony, będzie po niedzieli, Asus TUF Gaming 850W Gold. -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
Łódzkie jest stolicą handlarzy wszystkiego od aut po obiektywy do bezluster Zazwyczaj pełno zapytań z łodzi i sieradza za pół darmo. Jak chce sie coś dla siebie kupić to trzeba uważać fest. Kiedyś kupiłem radeona od gościa z olx z łodzi ,oddałem ten szit po jednym dniu(pojechałem osobiście oddać) . Cewki pisk i grzałka fest... Jak się okazało radziu wrócił z serwisu a typek początkujący biznesmen Temat rzeka.... Pozostaje czekać do wtorku na "wiarygodne" informacje. Zółta hybryda trzyma coś w zanadrzu na bank
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi