Oldman 62 Opublikowano Środa o 00:36 Opublikowano Środa o 00:36 6 minut temu, Marvf napisał(a): Tu się mogę zgodzić, ich umiejętność przedstawiania historii i budowania charakterów postaci to najwyższa półka od lat, rzekłbym nawet że nawet Rockstar im nie równy w tej materii, sam gameplay natomiast i cała techniczna otoczka 2 oczka w dół, być może nowy silnik będzie miał szansę to zmienić. Najbardziej tą różnicę odczułem po przejściu RDR2 ostatnio, ale przyznajmy szczerze że aktualnie żadna gra nie stoi w parze z R* pod względem tych technikaliów i drobnych elementów które dają efekt wow. Szkoda że padło na wiedźmina, wolałbym by polem ich testów był inny tytuł. dodatkowo swiat wiedzmina pokazany w grach to jedno z niewielu "dorosłych fantasy" jakie jest w grach, bo ani znakomity Baldurs Gate 3 ze swoim przerysowanym nieco teatralnym swiatem i wizerunkami postaci/dialogami (jak z klasycznych gier RPG) ani Dragon Age i inne serie nie dają takiego poczucia obcowania z czyms względnie rzeczywistym (mam na mysli dialogi postaci w Wiedzminie 3 , ich wygląd, a nawet muzykę), postacie w wiesku najczesciej nie są karykaturalnie , nie są przerysowane co znacznie zwieksza immersje, chcialbym zagrać w takiego Baldursa 4 w ktorym wyglad postaci i dialogi były dopracowywane przez ten team co robił wieśka 3 (taki Baldurs "na poważnie") 2
Little Sun 23 Opublikowano Środa o 13:15 Opublikowano Środa o 13:15 Nie wiem czy ktoś wstawiał film od Kolekcjonera ale kurde trudno się z nim nie zgodzić.
Oldman 62 Opublikowano Środa o 16:35 Opublikowano Środa o 16:35 (edytowane) 4 godziny temu, Little Sun napisał(a): Nie wiem czy ktoś wstawiał film od Kolekcjonera ale kurde trudno się z nim nie zgodzić. nie wiem w którym momencie gosc przechodzi do jakis konkretnych sensownych wniosków bo nie dotrwałem (przez 8 minut mówił wyłacznie o ruchaniu wiec wyłączyłem gdy moja cierpliwosc dobiegła końca), dodatkowo gosc za często spamuje memami i wstawkami z filmów co jest dosyc męczące. ja za to polecam ten filmik (jesli ktos nie widział) Edytowane Środa o 17:50 przez Oldman
GTM 27 Opublikowano Środa o 17:11 Opublikowano Środa o 17:11 32 minuty temu, Oldman napisał(a): nie wiem w którym momencie gosc przechodzi do jakis konkretnych sensownych wniosków bo nie dotrwałem (przez 8 minut mówił wyłacznie ruchaniu Ja przetrwałem jedynie 2 miniuty, tego gówna nie na się oglądać.
Vulc 705 Opublikowano Środa o 17:36 Opublikowano Środa o 17:36 (edytowane) Ja dotrwałem trochę dalej, ale nadal nie wiem czemu ten filmik miał służyć. Według gościa problemem jest grupa osób, stanowiąca "połowę" internetu, która broni wyglądu Ciri, bo w trailerze wygląda bardziej realistycznie i zgodnie z kanonem, czego nie da się powiedzieć o postaciach z W3. Co jest IMO bzdurą, bo zdecydowana większość "internetu" jednak krytykowała wygląd Ciri, więc mam wrażenie, że autor obrał sobie za cel grupę, która nawet nie ma siły przebicia i przez 27 minut (sic!) gada o tym trzy po trzy. No i później wyjeżdża, że wszyscy są seksistowskimi świniami, bo grali w Wiedźmina 3. Tak, tylko z tego powodu. Swoją drogą Wiedźmin seksistowski jest w obie strony, ale tego już twórca nie zauważył. Chodzi o ten seksizm w stosunku do kobiet. W drugą stronę to nie działa. Sam materiał zrobiony w tradycyjnym, pseudo-śmiesznym stylu. Dwa razy się człowiek zaśmieje, a później zaczyna go ten szajs irytować. Sorry, nie potrafię znaleźć wartości w tym materiale. Tak jak w większości filmików wokół tego tematu, wyglądających na rozpaczliwe próby zdobycia wyświetleń na chodliwym temacie. Edytowane Środa o 17:49 przez Vulc 1
Rekomendowane odpowiedzi