Nawet bym im dał na 5 lat do przodu taki puchar w nagrodę, a co - niech mają! Dopiero jak ktoś ich przebije to puchar zmienia właściciela. Konkurencja jest ostra ale wysoko zawiesili poprzeczkę
Dokładnie tak. Mają gwaranta 101% sukcesu.
Mają fanów, markę, sukces branżowy i finansowy.
Mają WSZYSTKO, o czym marzy każdy dev planujący grę... i wystarczy tego JEDYNIE nie spird...ć udziwnieniami
Niech nie kombinują. Po prostu niech zrobią Wiedźmina 4. I tyle.
Tu nie chodzi to co pokazuje w poborze dla karty tylko dla całej platformy. U mnie na 4090 pokazuje 18W, a rzeczywiście po włożeniu 4090 bez ASPM łyka jak wsysała 40W.
Poza tym samym pobór mocy w idle jest uzależniony na jakiej rozdziałce i odświeżaniu lecisz. Zawsze można spróbować wbić ręcznie L0sL1 i dać kontrolę nad ASPM biosowi.
No HairWorks? To nie gram
Pierwsza gra od ND, która od zapowiedzi mnie ani ziębi ani grzeje, z jednej strony ma się wrażenie tego magicznego pierwiastka natomiast z drugiej jest TO, czego również od jakiegoś czasu mam uprzejmie dosyć i na chwilę obecną jak dla mnie rzekłbym bez szału i nijako
Było o tym pisane ale i tak wrzucę screena, nie po to minutę cennego życia na to straciłem bezpowrotnie
Rekomendowane odpowiedzi