NVIDIA RTX 40x0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
https://www.gry-online.pl/newsroom/300-tur-w-total-war-medieval-3-to-nie-bedzie-koniec-tworcy-wyczek/ze30533 https://www.totalwar.com/news/total-war-medieval-iii-recap-whats-next -
Przez ShozZa · Opublikowano
Kupiłem monitor Gigabyte G25F2 i czy te rady stilgara od 7:05 - 9:50 co do ustawień g-sync z poniższego filmu są nadal aktualne? Mam kartę od nvidii ale monitor z funkcją freesync premium. Zastanawia mnie tylko dlaczego on w ogóle włącza zwykłą synchronizacją pionową w globalnych ustawieniach. I po co odejmuje się te 3 klatki od maksymalnej wartości odświeżania monitora? Czy samo włączenie tej synchronizacji pionowej nie powinno sprawić że klatki będą zawsze blokowane na danej ilości fps? To znaczy jak mam monitor 200Hz i włączę synchronizację pionową to przecież nigdy nie przekroczę tej bariery 200fps a on mówi że niby klatki mogą wyskoczyć poza skalę i to powoduje mikroprzycięcia Kolejna rzecz to to czy warto używać g-synca w szybkich grach online gdzie notuję ilość klatek na poziomie 700-900? Robiąc tak jak stilgar radził na filmie czyli włączanie g-sync i jeszcze tej synchronizacji pionowej mam od buta blokadę na 200fpsach i czuć że gra nie działa tak szybko jak przy 700-900. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Nie clickbait, tylko zgrywanie się z ekspertyzmu. On nie uważa się za eksperta i gry ocenia w skali swoich wrażeń oraz interpretacji, a nie obiektywnie, dlatego jego wersja nie musi być wyrocznią. W ocenie projektu rozgrywki w życiu nie brałbym go pod uwagę, chyba że jako opinia gracza, skupiającego się na innych aspektach, z "płytkim" podejściem, ale nieco głębszym niż niedzielnego kanapowca. W jego ocenie liczy się "doświadczenie z gry" oraz ciekawa / dobra idea na grę, choć nie jest osobą do analizy jak to zrobiono. Tutaj przykład czegoś co chwalił lub polecam jego przegląd ogranych tytułów, można trafić perełki: Sam oglądam go dla rozrywki i szczerej opinii, bo wiem że powie co chce, a nie co wypada. On lubi trochę trollować i bawić się konwencją filmów, więc polecam obejrzeć całość przed skomentowaniem. Sam też prawie nadziałem się. SH2 Remake zjechał za trailer, ale grę chwali i krytykuje gdzie trzeba, ogólnie doceniając tytuł.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi