UFO i inne niewyjaśnione zjawiska
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Jasne, wrzuciłem się do worka idiotów. Nie poczułem się urażony, po prostu nie przywykłem do poziomu rynsztoka i chamstwa w dyskusji. W prawdziwym życiu rzucasz się na ludzi z pięściami jak ktoś ma odmienne zdanie? Nie będę uczyć Ciebie kultury, za to z przyjemnością będę raportować. Co do tego co piszesz dalej - nie zgadzam się. Sklepy i tak by podniosły ceny widząc, że wszystko schodzi na pniu. Poza tym zobaczyłeś jak działa handel i jesteś wielce oburzony - zawsze było tak, że ktoś taniej kupował i drożej sprzedawał. Możesz siedzieć na pupie, nie kupować po zawyżonych cenach i czekać aż ta spadną, nikt Ci nie broni. Mimo tego skalperzy zawsze będą. Teraz to zjawisko było łatwiej zauważalne, bo brakowało niemal wszystkiego. Był kryzys na rynku półprzewodników, brakowało elektroniki, stanęły wszystkie fabryki Shimano i dałem 650zł za hamulec, który rok wcześniej kosztował 350zł. To jest w ogóle ciekawe, bo hamulec kupowałem w maju 2020, nie widziałem skalperów kupujących hamulce a cena poszła w górę znacznie. Mogłem też go nie kupić i się zabić;) tak czy siak to zjawisko było zawsze a Ty się teraz oburzasz. Możesz nie kupować ale ceny nie spadną, bo wielu ludzi stać i po prostu kupią to co chcą mieć. -
Przez Qrdello · Opublikowano
@Henryk Nowak o tym właśnie mówię :> i do tego się odnoszę. To że Ty masz swoje zdanie na sytuację rynkową - szanuję, ja mam swoje - ale to to wyżej to zasługuje tylko na.... ach, szkoda gadać. EOT. -
Przez wa2czan2n · Opublikowano
Przy opcji ryzena 7 7700 jakie chłodzenie byś polecał ? -
Przez SuLac0 · Opublikowano
bo w przypadku en.el tak jest. tylko tego w tym art nie znajdziesz, tak samo jak informacji dot. np przemyslu ciezkiego patrzenie tylko na calkowite zuzycie bez uwzglednienia skali produkcji i na tej podstawie wyrabianie sobie jakies opinii , jest delikatnie ujmujac daleko idacym uproszczeniem. Polska dogoniła Chiny w energetyce - WysokieNapiecie.pl -
Przez Reddzik · Opublikowano
Pewnie wszystkie pisiaki schowają się u tego swojego znajomego na Węgrzech. Nigdzie indziej nikt ich nie chce, a Orban to taka sama kanalia jak ten cały PiS
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi