Pentium D 1 159 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października W dniu 4.10.2025 o 08:09, Pentium D napisał(a): Teraz oglądam 3 sezon Star Trek Dziwne nowe światy i po 3 odcinkach jest spoko. Chciałbym to intro kiedyś zobaczyć na jakimś oledzie z hdr. Oby tego serialu nie spotkała zaraza jak Discovery. Skończyłem. Jest dobrze. Fajne historie, dużo świeżości i nowości. Jak to oglądałem to tak jakby ktoś ciepłym kocykiem okrył. To samo wrażenie miałem przy tych nowych kosmicznych Robinsonach. Czekam na kolejne sezony.
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Następne lecisz Poker Face? Bo oglądam to co Ty
Pentium D 1 159 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Następne lecisz Poker Face? Bo oglądam to co Ty Zaciekawiła mnie miniaturka Defiance na Prime. Wstęp nawet ciekawie się zapowiadał, ale 25 minut wytrzymałem i starczy. Graficznie sraka, historia też nie zapowiada się na coś ciekawego.
Akuki 59 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Gen V (spin-off The Boys), sezon drugi. Ciut słabszy od pierwszego.
Crew 900 999 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) 9 godzin temu, Dimazz napisał(a): W jakim sensie? Sama postać Eda Geia jest tragiczna i na niej wzorowano różne odchyły morderców w filmach. Do końca chyba nie wiemy ile z jego życiorysu jest prawdą. Postać wywołuje niechęć, odrazę, współczucie bo ma smutną historię. Te uczucia dziwnie się mieszają i to chyba fascynowało reżyserów. Podobała mi się gra aktorska Charliego Humana i chciałbym go częściej widzieć na ekranie. Inni aktorzy też dobrze grali. Ostatnie dwa odcinki dla mnie najlepsze. Problemem serialu jest dziwna reżyseria i scenariusz. Po tym co czytałem i widziałem z Ukrainy a nawet ostatnio z Gazy żadni seryjni mordercy nie robią wrażenia. No, że kilka scen było naprawdę chorych i poj*banych. No i ten ostatni odcinek z tymi psycholami w tym z cycami to już w ogóle mi rozwaliło umysł. Edytowane 7 Października przez Crew 900
Gregryzzli 28 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października https://www.filmweb.pl/serial/Wartownicy-2025-10093735 I wojna, ranny żołnierz, serum i takie tam . Jak na francuskie kino całkiem mnie to zaciekawiło. Kapitany francuskie
ODIN85 3 501 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Finał Peacemakera nuda straszna. Jak cały sezon zresztą. Szkoda czasu. 1
bleidd 477 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Dexter: Zmartwychwstanie. Aż żal, że tylko 10 odc i czekanie pewnie z 2 lata na następny sezon. Siadł mi bardzo, ale oryginalnego Dexa też bardzo lubię a tu jest z grubsza to samo. Sporego zawieszenia niewiary wymaga ten serial ale w oryginale było podobnie, jak się to przełknie to ogląda się świetnie. Edytowane 10 Października przez bleidd 2
Oldman 464 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października https://naekranie.pl/aktualnosci/seriale-ktore-warto-obejrzec-niedocenione-perelki-1760029465?gid=2&pid=18 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października The Knick klasa sama w sobie. Warto obejrzeć nawet jak się szpitalnych seriali nie lubi. 1
Send1N 4 162 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 5 godzin temu, Oldman napisał(a): https://naekranie.pl/aktualnosci/seriale-ktore-warto-obejrzec-niedocenione-perelki-1760029465?gid=2&pid=18 Fortitude wleciał na listę do obejrzenia u mnie z racji zimowego klimatu, myślałem że wyglądałem już wszystkie filmy czy seriale tego typu a tu proszę o tym nie słyszałem a jest to dość współczesna produkcja
j4z 937 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Jestem po piątym odcinku Peacemaker 2. Jak dla mnie jest petardą! Świetna muzyka, zabawne dialogi, dobrze wyglądające walki i historia, która właśnie mnie wciągnęła. Mam tutaj wszystko.
ODIN85 3 501 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Na pewno to nie pierwszy sezon?
j4z 937 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Na pewno Właśnie widziałem Twój wpis wyżej. 🤷
Dimazz 565 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października (edytowane) Skończyłem peacemaker 2 sezon i ostatni odcinek mocno rozczarowuje. Postawiłbym go trochę wyżej od finału aliena. Znowu finał o niczym i urwany. Pierwsze 6 odcinków fajne. Reżyser mówił że nie będzie następnego sezonu więc może połączą to w jakiś sposób z filmami Gunna. Może w Doomsday dokończą albo w jakimś innym filmie. Edytowane 14 Października przez Dimazz
Send1N 4 162 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Zacząłem wczoraj w końcu po długich przymiarkach Castle Rock (znalazłem w 4K) i po objeżeniu pierwszego odcinka jestem zachwycony, lubie tego typu klimaty dlatego FROM jest dla mnie absolutną topką i z niecierpliwością czekam na 4 sezon 1 1
miro 702 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Castle Rock pierwszy sezon genialny, zwłaszcza jak ktoś zna Kinga 1
Harddrinkingman 78 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Skończyłem ostatnio drugi sezon Peacemaker. Jak dla mnie ani to szczególnie dobre ani też szczególnie złe. Chyba odrobinę lepiej bawiłem się z sezonem pierwszym. Jestem również po pierwszym sezonie Arcane. Wrażenia jak najbardziej pozytywne niemniej nie aż tak bardzo jak ocena tego serialu na imdb. Być może coś straciłem ponieważ nigdy nie grałem w LOL. Oglądam też Gen V i jak dla mnie szału nie ma no ale zostały jeszcze chyba 2 odcinki do końca. Prawdopodobnie wejdzie teraz drugi sezon Arcane a w następnej kolejności najnowszy sezon Zbrodni po sąsiedzku. 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Parę dni temu zacząłem oglądać The Flash na prime bo pojawiło się jako nowość. Dzisiaj chciałem obejrzeć 5 odcinek i nie widzę serialu jako dostępny do kontynuowania. Wyszukuje ręcznie a tu "Kup" i do kupienia tylko 2 sezon, 5 zł za odcinek Reszta sezonów niedostępne lub niedostępne z powodu wygaśnięcia praw Szkoda bo serial fajny. Co oni tam odwalili, że dodany niedawno a już niedostępny 7 odcinek gen v ciekawy i zaskakujący. Myślałem, że inaczej się to rozwinie. 1
j4z 937 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Flasha nawet spoko mi się oglądało, ale nie obejrzałem do końca. Nie pamiętam dlaczego. 16 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a): Zbrodni po sąsiedzku. Tak! Dziękuję Ci za to! Od dawna miałem ten serial na liście na Sky. Ze dwa dni temu chciałem się za niego wziąć, ale usunęli ze sky, a nie pamiętałem nazwy. Dzisiaj/jutro biorę się za to. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Godzinę temu, Pentium D napisał(a): Parę dni temu zacząłem oglądać The Flash na prime bo pojawiło się jako nowość. Dzisiaj chciałem obejrzeć 5 odcinek i nie widzę serialu jako dostępny do kontynuowania. Wyszukuje ręcznie a tu "Kup" i do kupienia tylko 2 sezon, 5 zł za odcinek Reszta sezonów niedostępne lub niedostępne z powodu wygaśnięcia praw Szkoda bo serial fajny. Co oni tam odwalili, że dodany niedawno a już niedostępny 7 odcinek gen v ciekawy i zaskakujący. Myślałem, że inaczej się to rozwinie. Na Axn leci.
Pentium D 1 159 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października (edytowane) @ODIN85 na prime odpalam kiedy chcę a TV takiej standardowej to już od kilkunastu lat nie oglądałem. Teraz Reachera sezon 3 oglądam i znowu chłopa zipem spakował xd Edytowane 15 Października przez Pentium D
Vulc 2 191 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Task. 2025. Szósty odcinek sztos, to jak gra Ruffalo - inny poziom, zwłaszcza na gruncie mimiki i mowy ciała. Co oczywiście nie dziwi, w przypadku aktora czterokrotnie nominowanego do Oscara. Pozostaje ostatni epizod, oby równie mocno to zamknęli. 1
j4z 937 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października O to jest pytanie: Tudorowie czy Zbrodnie Po Sąsiedzku? Coś trzeba zacząć. Skończyłem Peacemaker 2 i sam nie wiem, jaką ocenę miałbym dać. Miałem wrażenie, że od kiedy napisałem to: W dniu 13.10.2025 o 13:34, j4z napisał(a): Jestem po piątym odcinku Peacemaker 2. Jak dla mnie jest petardą! Świetna muzyka, zabawne dialogi, dobrze wyglądające walki i historia, która właśnie mnie wciągnęła. Mam tutaj wszystko. było coraz gorzej. Za to jak mi się podobał do pewnego momentu, dałbym 7/10, ale za błędy logiczne i brak przywiązania do szczegółów dam 6. Tak, 6/10 chyba będzie uczciwie. Sama końcówka naprawdę jest rozczarowująca, jeżeli nie mają zamiaru tego kontynuować. Ponoć aktor zajechany jest, przez to, co robił w przeszłości. Już oglądając serial zauważyłem, że chodzi jak dziadek. Później widziałem jakieś plotki na YT. Może ma to związek z brakiem kontynuacji?
ODIN85 3 501 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 1 godzinę temu, Vulc napisał(a): Task. 2025. Szósty odcinek sztos, to jak gra Ruffalo - inny poziom, zwłaszcza na gruncie mimiki i mowy ciała. Co oczywiście nie dziwi, w przypadku aktora czterokrotnie nominowanego do Oscara. Pozostaje ostatni epizod, oby równie mocno to zamknęli. To ma 7 ep? bo czekam na całość.
Rekomendowane odpowiedzi