Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zgadza się, ale koledze wyżej właśnie chyba o to chodziło (albo ja dokonałem dużego skrótu myślowego) - o udział w produkcji tego serialu, a wcześniej prace przy House of Dragons, kiedy Wichrów Zimy nadal nie widać na horyzoncie. Zresztą Martin nie raz w wywiadach wspomniał, że ma problemy z priorytetami, cały czas odciągają go inne projekty. Ostatnio stanęło na tym, że nie wyda kolejnych przygód Dunka i Jaja, dopóki nie skończy Wichrów, ale ciężko stwierdzić czy sam w to wierzy.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano

Od mojego ostatniego wpisu w tym temacie oglądałem tylko Przystanek Alaska (ostatnie 47 odcinków). Zacząłem 14 listopada roku pańskiego 2024 i nie powiem ale wkręciłem się w ten serial, przywiązałem się do bohaterów i jest mi trochę przykro, że się skończył. Wydawało mi się, że to bardziej zamknięta historia ale troszkę doczytałem i okazało się, że serial generalnie "umarł" z powodu odejścia aktora wcielającego się w jedną z głównych postaci.

Polecał nie będę, kto chciał to oglądnać zapewne już widział (serial ma ponad 30 lat). Co w następnej kolejności? Zastanawiam się pomiędzy drugim sezonem Fallout a Frieren.

Opublikowano

Ja już Tulse s3 jakiś czase temu skończyłem, fajny serial. 

Teraz skończyliśmy Good Doctor, świetne 5 sezonów, bardzo przyjemny srerial, bez przemocy, bez wulgarnego języka, bez sexu co drugą scenę. Inny od wszystkich i wart obejrzenia.

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Z ustawy: I klienta w myśl prawa nie obchodzi czy automat działa czy nie. Jak nie działa, to sklep ma obowiązek odebrać opakowania ręcznie i wypłacić kaucję. Póki ludzie się tego nie nauczą, to będą dymani na kasę z kaucji. Jak wolicie informacje medialne w takich sprawach, to proszę: Czyli gdy jest sklepem powyżej 200 m2 lub gdy dobrowolnie podpisał jakąkolwiek umowę z jednym z operatorów systemu, gdy jest sklepem mniejszym niż 200 m2.   https://www.infor.pl/twoje-pieniadze/zakupy/7489641,system-kaucyjny-dziala-2026-rok-butelki-odpady-smieci-kary-grzywna-strata-kto-zarabia-50-gr-1-zl-kaucjomaty.html  
    • Wszystkie do Endgame od pierwszego iron mana były bardzo przyjemnie, może trochę słabiej wypadał Strażnicy galaktyki ale Ghostdoga chyba trochę poniosło bo akurat to universum było zacne do "końca gry"  Co do czarnej pantery to popieram  szczególnie dwójka... nie dało się tego oglądać.
    • Dobry,   Walczę już trzy godziny i poddaję się... Mianowicie złożyłem nowy sprzęt dla żony do pracy - mniejsza o większość, podjąłem się poskładania tego do kupy. CPU: Ryzen 9 9900x Mobo: MSI X870E Tomahawk GPU: Zotac RTX 5070Ti RAM: Patriot Viper 6000mhz CL36 (tak, wiem, CL30 byłoby lepsze) Dyski: Samsung 990Pro 1TB + 2TB.  PSU: Corsair RM1000X Chłodzenie; Arctic Liquid Freezer III Pro 360mm    A więc - podłączone jest wszystko i trzy razy sprawdzałem wtyczki od mobo (24 pin), od CPU (2x8pin) i od PCI-E. GPU wiadomo na HPWR 12V. Raz zdjąłem chłodzenie, wyciągnąłem procka, przemyłem alkoholem od sporu, poskładałem wszystko do kupy włącznie z przykręceniem ramki Termalright AM5 v2. Cały czas niestety jest ten sam problem - brak obrazu i po chwili przelatywania przez kody wszelakie staje na "00" i zielonej diodzie. Próbowałem podłączać kable w inne sloty na PSU. Próbowałem zamienić RAM miejscami. Próbowałem odpalić z jedną kością RAM. Efekt jest dokładnie ten sam... Czyli kod 00 i zielona dioda. Jak podłączę prostą klawiaturę (stara membrana Della) to wywala za to błąd b4 czyli USB Hot Plug. Oczywiście próbowałem resetować CMOS przyciskiem na tylnym panelu - nic to nie daje. Komp się wyłącza i tyle. Próbowałem przytrzymać ten przycisk ponad 10 sekund - bez zmian. Czyżby walnięta płyta albo procek? Raptem pół roku temu składałem dla siebie podobny, tylko trochę słabszy zestaw (R7 9700X, 32GB RAM, RX9070XT) z tą samą płytą i zasilaczem i ruszyło od strzała.  O czymś zapomniałem? Czegoś nie podłączyłem? Wydaje mi się, że wszystko jest jak należy. Rzecz jasna wiadomo, dyski puste, systemu nie ma, ale chyba powinien przynajmniej wystartować BIOS?     
    • Znajomy ma 7900xtx, kupiliśmy w tym samym okresie. I ta karta zapiernicza mu w 4k....
    • Pobierz programik Bluescreenview 1.55 i odczytaj nim plik dump tego bluescreena którego masz w historii (program sam go znajdzie) kliknij na niego i i oprócz kodu błędu pokaż na screenie co pokazuje w pozycji "caused by driver:"
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...