Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
I właśnie to robią, bo mają całkiem inne priorytety niż Ty. Ja też należę do tych graczy, ale równocześnie potrafię trzeźwo spojrzeć na sytuację i nie wymagać gruszek na wierzbie. Tylko dlatego, że "byłem tam, 3000 lat temu". Tak branża niestety nie działa, a od tamtych czasów zmieniła się dość znacznie. Tym bardziej nie daje to żadnego prawa do nazywania idiotami ludzi, którzy dostarczyli dokładnie to, czego wymagał od nich ich pracodawca i czego najwyraźniej oczekiwała większość graczy. Nie musisz. To są suche fakty, a nie moje widzimisię. Wybacz, ale sam staram się nie dawać przykładów sytuacji sprzed lat, których kontekstu nikt prócz Ciebie nie zna. Nie mam jak się do tego ustosunkować. No cóż, skromności Ci z pewnością nie brakuje. Pozwól, że teraz ja się nie zgodzę - to o czym piszesz, to potencjał z Twojej perspektywy. To Twoja wizja. Bądź więc łaskaw nie podpinać pod to innych, bo zaczyna mocno wiać arogancją. Kolejny bezsensowny przykład, sugerujący że ludzie kupowali PS4 z przymusu i tak naprawdę nie byli zadowoleni ani z konsoli, ani z gier. Co jest bardzo, bardzo dalekie od rzeczywistości, a czego zwyczajnie nie możesz przełknąć, nie potrafiąc spojrzeć na to z szerszej perspektywy. I spoko, miej swoje zdanie, swoje oczekiwania, ale nie rozciągaj tego na miliony zadowolonych graczy. To ślepa uliczka. A ludzie byli zadowoleni, choćby dlatego, że w kontekście oczekiwań, poprzeczka nigdy nie była zawieszona szczególnie wysoko. -
Przez STALKER · Opublikowano
Teraz to tam widnieje cena 2200 PLN. Chyba że jakiś kod jest inaczej kompletnie nie opłacalny zakup. -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Dzieki, ale bez boosta to on jakies marne 1,3 ghz robi (boost 4,5) -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No przecież gadaliśmy już o tym... ehh te nocki. No to życzę smacznego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi