j4z 1 209 Opublikowano Czwartek o 13:19 Opublikowano Czwartek o 13:19 Tutututututu tatara tatara tatataratararara!!! Spoiler Kapitan Jastrząb / Captain Tsubasa (1983-1986) PL.1080p.HDTV.H265-NN / Lektor PL
Harddrinkingman 94 Opublikowano Czwartek o 14:51 Opublikowano Czwartek o 14:51 Oglądam od nowa Attack on Titan. Z pewnością przed laty widziałem 3 sezony i prawdopodobnie część czwartego. 3 odcinki za mną, raczej będę oglądał sezonami w sensie 1 sezon AoT, następnie coś zupełnie innego a potem kolejny sezon AoT.
Katystopej 1 410 Opublikowano Sobota o 17:41 Opublikowano Sobota o 17:41 Mayor Kingstown skończony, kolejny sheridan w kolekcji. Rewelacyjne 4 sezony, pod koniec roku 5 finałowy ma być.
j4z 1 209 Opublikowano Niedziela o 03:36 Opublikowano Niedziela o 03:36 Obejrzałem jedenaście odcinków Tsubasy. Pierwszy mecz trwał tylko cztery odcinki. Ależ były emocje. 😀 W następnym pojawi się Kojiro. 1
Kabor 500 Opublikowano wczoraj o 09:56 Opublikowano wczoraj o 09:56 (edytowane) W dniu 11.02.2026 o 18:11, Sidr napisał(a): Jes tszacunek dla inteligencji widza - od strony dialogów i hisatorii jest dobrze Spoiler Zwłaszcza ze Szponami Śmierci. Na początku jeden się prostuje i rozwala bez problemu futrynę budynku a jednak bramy na łańcuch nie są wstanie rozwalić - to jest ten szacunek do inteligencji widza? Do tego potem kilka szponów rozwalanych jednym strzałem czy cięciem. Edytowane wczoraj o 09:57 przez Kabor
miro 1 045 Opublikowano wczoraj o 11:04 Opublikowano wczoraj o 11:04 ktoś już pisał o nim chyba , https://www.filmweb.pl/serial/Chad+Powers-2025-10059276 "Chad Powers" niestety tylko 6 niedługich odcinków, troszkę podobny do Teda Lasso Świetny
Sidr 202 Opublikowano wczoraj o 15:33 Opublikowano wczoraj o 15:33 5 godzin temu, Kabor napisał(a): Ukryj zawartość Zwłaszcza ze Szponami Śmierci. Na początku jeden się prostuje i rozwala bez problemu futrynę budynku a jednak bramy na łańcuch nie są wstanie rozwalić - to jest ten szacunek do inteligencji widza? Do tego potem kilka szponów rozwalanych jednym strzałem czy cięciem. Gwarantuje Ci, że w każdym serialu, nawet najlepszym i najwyżej ocenianym znajdziesz jakieś bzdury. Kwestia jeszcze co i jakąmiarą oceniamy.
Oldman 523 Opublikowano wczoraj o 18:42 Opublikowano wczoraj o 18:42 (edytowane) Rycerz 7 królestw, odcinek 5 ...ale to był dobry odcinek Edytowane wczoraj o 18:43 przez Oldman 1 2
Dimazz 712 Opublikowano wczoraj o 18:46 Opublikowano wczoraj o 18:46 (edytowane) Ta retrospekcja niepotrzebna ale opowiadanie jest krótkie więc musieli jakoś wydłużyć odcinki. HBO umie w seriale. Szkoda że będą teraz netflixem Edytowane wczoraj o 18:46 przez Dimazz
ODIN85 3 853 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Spartacus taki sobie. Dużo polityki mało akcjii. Dzieje się coś od 7 odcinka a z zakończeniem mocno odjechali 6/10. 1
Liber8 197 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Pół-serial (?) dokumentalny o ujawnieniu.. The Age of Disclosure (2025), który przedstawia rozmowy z byłymi i obecnymi urzędnikami wojskowymi oraz wywiadowczymi, którzy twierdzą, że rządy USA ukrywają dowody na istnienie pozaziemskich zjawisk i technologie z nimi powiązane.
j4z 1 209 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 19 godzin temu, Oldman napisał(a): Rycerz 7 królestw Widziałem gdzieś posty, że jest tam sporo ciemnoskórych postaci, niekoniecznie pierwszo czy drugoplanowych, co według znawców uniwersum nie powinno mieć miejsca. Zgadzasz się z tą opinią? 1
Oldman 523 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, j4z napisał(a): Widziałem gdzieś posty, że jest tam sporo ciemnoskórych postaci, niekoniecznie pierwszo czy drugoplanowych, co według znawców uniwersum nie powinno mieć miejsca. Zgadzasz się z tą opinią? Jesli faktycznie ktoś sie dopatrzył w tym serialu jakiejs większej ilosci ciemnoskórych postaci (ja nie zauważyłem ale moze sie mylę) to musiałybyć postacie czwartoplanowe albo nawet piątoplanowe, bo jesli chodzi o główną obsadę to jest wyjątkowo "po staremu zrobiony" serial Z aktorów którzy mogą sie potencjalnie łapać do takiej klasyfikacji znalazłem dwóch: Tanzyn Crawford jako Tanselle Youssef Kerkour jako Steely Pate
Rekomendowane odpowiedzi