ODIN85 374 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 8 godzin temu, Oldman napisał(a): wszedł niedawno 2 sezon LIONESS (na razie 3 odcinki które obejrzałem), 1 sezon mi sie nawet podobał , jak ktoś lubi wojskowe klimaty, umiesnionych gosci na tle amerykanskiej flagi vs zli terrorysci to ten serial moze mu podejsc, jest troche szpiegowski troche akcyjniak (proporcje zależne od odcinka) Też oglądam. Iście gwiazdorska obsada tam. Musieli ładnie im zapłacić.
zakk87 11 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Skończyłem Soprano po raz drugi. Teraz czekam do 14 listopada na Yellowstone, ech chyba sobie przypomnę piąty sezon. Kiedy to było. 1
Harddrinkingman 3 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Obejrzałem w 2 dni 3 sezon "Legendy Vox Machiny" i bawiłem się świetnie. Miałem co prawda wrażenie, że 2 odcinki (ostatnie) jakby doklejone nieco na siłę ale ogólne wrażenie jest bardzo dobre. Miałem sobie zrobić przerwę techniczną od seriali celem pogrania w Space Marine 2 no ale rozpocząłem wczoraj najnowszy sezon "Zbrodni po sąsiedzku".
TmK 25 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Odświeżyłem sobie Arcane przed sobotnią premierą drugiego sezonu, ciągle w kontekście animacji nic nie ma do tego nawet startu. TOP.
Sawyer1916 28 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 3 odcinki Idź przodem, bracie za mną. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie wstyd tego pokazać w świecie 💪 1
Send1N 311 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 3 sezon FROM (polecam!) + Pingwin (polecam)
poszukiwaczGPU 5 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Eksploruję różne dziedziny, głównie staram się nadrabiać "dzieła wielkie" (seriali nigdy tak naprawdę nie oglądałem...). Z ostatniego okresu: Pacyfik - miniserial The Mandalorian - 1 sezon House of Cards - 3 sezon Królestwo (Riget) - 1 sezon - rewelacja! Kontra - 1 sezon Czarne lustro - 2 sezon - rewelacja! Mare z Easttown - miniserial Gra o Tron - 4 sezon Glina - 1 sezon Stranger Things - 2 sezon Teraz oglądam: Sześć stóp pod ziemią - 3 sezon
Zdzichon 6 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Byłem w zeszłym roku na maratonie Królestwa w kinie, tak jak piszesz - cudo. Ten drugi sezon nagrany po latach to może nie jest poziom jedynki, ale nadal zdecydowanie warto!
miro 79 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada W dniu 6.11.2024 o 08:21, zakk87 napisał(a): Teraz czekam do 14 listopada na Yellowstone, jest już 9 odcinek 5 sezonu Pingwin w nocy był ostatni, 8 odcinek, obadamy co to warte
Gret 92 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 20 minut temu, mimuszek napisał(a): Pingwin w nocy był ostatni, 8 odcinek, obadamy co to warte Faktycznie dziś poniedziałek odpalam, dzięki za otrzeźwienie
ODIN85 374 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada No w sumie ostatnie minuty mocne i zaskakujące. Zapowiedzieli już kolejny sezon?
poszukiwaczGPU 5 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada @Zdzichon Prawdę powiedziawszy to było moje pierwsze zetknięcie się z Larsem von Trierem i wpadłem totalnie. Natomiast masz pewnie na myśli Królestwo: Exodus (2022)? Bo generalnie te pierwotne rozdzielają na I i II (1994 i 1997) :-)
raul_ole 9 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Pingwin jest genialny. Każdy odcinek jest na bardzo wysokim poziomie. Klimat gotham fantastyczny Edytowane 11 Listopada przez raul_ole 1 1
Zdzichon 6 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Tak, chodziło mi o Exodus. Dwa pierwsze zawsze zlewają mi się w jedno
Gret 92 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): No w sumie ostatnie minuty mocne i zaskakujące. Zapowiedzieli już kolejny sezon? z tego co wiem to jest miniserial. nie planują kontynuacji 1
Send1N 311 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada https://www.filmweb.pl/serial/Stamtąd-2022-10004652 nikt z was nie oglądal serio? jeden z lepszych seriali ostatniego czasu jak dla mnie, klimat miazga. 1
eNeSik 38 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Ja wlasnie skonczylem "The Expanse" wszystkie sezony, czekam do piątku na kolejne odcinki "Cobra Kai" Wczesniejsze jakie wciagalem i polecam to "Zagubieni w kosmosie", "Designated Survivor"
poszukiwaczGPU 5 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada @Gret Wszystko pewnie zależeć będzie od oglądalności. Już wielokrotnie początkowe założenia ulegały zmianom gdy coś okazywało się hitem. Przykład? Wielkie kłamstewka - coś przebąkują o kolejnym sezonie 1670 - początkowo miał być miniserial Mare z Easttown - już widzę pomysły na kontynuacje Także kto wie czy przy Pingwinie nie będzie podobnie.
ODIN85 374 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 4 godziny temu, Send1N napisał(a): https://www.filmweb.pl/serial/Stamtąd-2022-10004652 nikt z was nie oglądal serio? jeden z lepszych seriali ostatniego czasu jak dla mnie, klimat miazga. Oglądam ale kij wie o co chodzi. Pewnie będzie jakieś głupie wyjaśnienie. 1
Send1N 311 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Zacząłeś czy jesteś na końcówce 3 sezonu? właśnie to że nie wiadomo o co chodzi przez cały ten czas najbardziej trzyma w napięciu, dla mnie zawsze klimat jest najważniejszy, oby się tylko nie skończyło tak że to jest jakaś "kabina" i ktoś ich obserwuje dookoła coś jak w https://www.filmweb.pl/film/Dom+w+głębi+lasu-2011-487684 ...
ODIN85 374 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Oglądam na bieżąco i w sumie w 7ep ta policjantka potwierdziła jedną z teorii ale kij wie czy to o to chodzi. Edytowane 12 Listopada przez ODIN85 1
Badalamann 59 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada @eNeSik Expanse rewelacyjne. Przy czym zekranizowano 6 z 9 tomów książek; w sumie 10 licząc tom z zebranymi opowiadaniami. Warto doczytać bo cykl jest skończony i doskonały do samego zakończenia.
Pavel87 82 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 8 godzin temu, Send1N napisał(a): https://www.filmweb.pl/serial/Stamtąd-2022-10004652 nikt z was nie oglądal serio? jeden z lepszych seriali ostatniego czasu jak dla mnie, klimat miazga. Ja też oglądam "From", ogólnie wciąga niemiłosiernie, widać, że robili to twóry "Lost". Tutaj jest bardzo podobne założenie, nikt nic nie wie, coś się dzieje, ludzie starają się rozwiązywać zagadkę po zagadce, a to wszystko się co raz bardziej komplikuje. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie i ile jeszcze sezonów nakręcą 1
Send1N 311 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) A mi się wydaje że ten 3 jest ostatni (oby nie) pamiętaj że twórcy lost sami się pogubili w pewnym momencie w tym co robią i zakończenie też nie było oczywiste, tutaj może być podobnie Nie lubię zakończeń tego typu jak sam sobie musisz go ułożyć bo wtedy opinie są sprzeczne a po pijaku przez lata wracasz do tematu "jak to się skończyło" a może jednak o co innego chodziło Edytowane 12 Listopada przez Send1N 1
Pavel87 82 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada To prawda, myślę, że cała intryga w "Lost" była już tak zamgatwana i nieczytelna, że oni sami nie wiedzieli jak to dalej pociągnąć i pozamykać wątki, dlatego też wyszło to co wyszło. Oby w przypadku "From" było inaczej, bo jak zrobią tak samo to chyba 3 serialu od nich już nie obejrzę 1
Rekomendowane odpowiedzi