Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisalem juz o tym ale nie wiem czy to było na tym forum, w przypadku Reachera to straszny zjazd w dół (2 sezon wzlędem pierwszego) wiec juz nie "czekam" na 3, poczekamy zobaczymy

• Upvote 1
Opublikowano

Rozdzielenie, sezon 2. Krótko i zwięźle, gniecie jajka. Tak jak pierwszy zresztą, na razie nie widać żadnego spadku jakości. Absolutnie szalona jazda bez trzymanki. Nie dla każdego, ale warto choćby spróbować.

Co do Reachera, już pierwszy sezon nie powalał, ale jakoś wjechał. W przypadku drugiego po dwóch odcinkach pass. Dysfunkcyjną grupę agentów można zobaczyć w świetnym Slow Horses. Tutaj ta ekipa budzi tylko zażenowanie. 

Opublikowano

@maras2574 nie koniecznie, Yellowstone dzieje się w czasach współczesnych i to na jego popularności powstały później spinoffy. Seriale miały premierę w takiej kolejności. Ale nie wiem, czy nawet nie lepszym wyborem jest oglądać w kolejności 1883,1923,Yellowstone. Wtedy inaczej się patrzy na to co Duttonowie musieli przejść, żeby najpierw w ogóle dotrzeć do tych ziem, później ich nie stracić i w czasach współczesnych dalej pocić się, żeby ich nie stracić.

• Upvote 2
Opublikowano

To następny 1883, później 1923. Dla mnie wszystkie świetne, spodobały mi się tak bardzo, że obejrzałem później wszystkie seriale Sheridana ;)

Mayor of Kingstown

Special Ops: Lioness

Tulsa King

Landman

• Like 1
Opublikowano

Special Ops właśnie obejrzałem nie dawno dwa sezony i też mi się bardzo podobał. Ja już obejrzałem wszystkie seriale i wszystkie sezony ;) Czekam na drugi sezon 1923 jak wyjdzie w całości, bo zawsze oglądał po 2-3 odcinki dziennie i nie wyobrażam sobie oglądać sezonu po jednym odcinku na tydzień.

• Upvote 1
Opublikowano

Skończyłem ostatnio Terminator Zero, nie było to aż tak złe jak mi się początkowo wydawało (no ale szału też nie ma). Spokojnie można odpuścić. Obejrzałem również Reacher sezon 2 i nie chcę znowu jęczeć ale jakieś toto nijakie było. Sezon 3 na ten moment sobie podaruję. Obecnie nic nie oglądam.

Opublikowano (edytowane)

Daredevil: Odrodzenie

Fabularnie to kontynuacja Daredevila z  2015. Musiałem sobie obejrzeć streszczenie bo zapomniałem o co dokładnie chodziło i jak się zakończył trzeci sezon.

Mocne rozpoczęcie... czekam na więcej :thumbup:

Edytowane przez r@dek
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Aktualnie oglądam na Disney+ ( w promocji przez 4 miesiące za 7,99 zł/miesiąc:thumbup: - dla powracających i nowych) Deli Boys, mega mi się podoba, świetny klimat, polecam obejżeć, aktualnie jestem na 4 odcinku. Mam nadzieję, że będzie drugi sezon. 

Trailer:

Edytowane przez tomek25
Opublikowano
W dniu 2.03.2025 o 20:25, bergercs napisał(a):

Na Netflix trafił drugi sezon "Resident Alien" - pierwszy sezon potrafił rozbawić.

Mnie po kilku odcinkach odrzucił 2 sezon. Jakoś mnie nie bawił jak 1 sezon.

W dniu 4.03.2025 o 10:36, J4Z66 napisał(a):

Szogun obejrzany, chyba wezmę się za tego z osiemdziesiątych.

Oj, polecam. Ogólnie stare kino o wszelakich samurajach są na wysokim poziomie.

W dniu 6.03.2025 o 22:34, r@dek napisał(a):

Daredevil: Odrodzenie

Też jestem ciekaw czy dalej będzie mocno, czy tylko pierwsze 2 odcinki takie będą.

Obecnie na tapecie... tzn monitorze :P American Horror Story 4 sezon

1 sezon odpuściłem po kilku odcinkach

2 sezon jak na chwilę obecną najlepszy

3 sezon dość fajny, ale liczyłem na inne zakończenie :)

4 sezon chwilowo ciężko stwierdzić, na chwilę obecną daje rady.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, chrumcio napisał(a):

Oj, polecam. Ogólnie stare kino o wszelakich samurajach są na wysokim poziomie.

No jestem gdzieś w połowie. Podoba się. 

49 minut temu, chrumcio napisał(a):

1 sezon odpuściłem po kilku odcinkach

Mi bardzo się podobał. W drugim odpadłem, ale nie dlatego, że był zły. Dlatego, że już nie mam zdrowia do horrorów. 

Edytowane przez J4Z66