Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Wiek nie ma znaczenia, to dobry zasilacz, wtyczki nie palą się od kabli -
Przez Linku · Opublikowano
@SebastianFM hmm. Ja mam ring min. Na auto a max na 4.7 przy ac/dc 25/55 i uv Core na -0.35 (to max do stabilnej pracy) czy puścić ring max na 5.0 czy jest 4.7 jest git ? -
Przez KiloKush · Opublikowano
Polecam poczytać o Nariya. W kontekście walki propagandowej obecnie na temat Iranu. "Tak — zeznania Nariyah okazały się fałszywe. Chodzi o głośne wystąpienie z 1990 r., gdy nastoletnia dziewczyna o imieniu Nayirah (często zapisywane też jako Nariyah) zeznała przed komisją Kongresu USA, że pracowała jako wolontariuszka w kuwejckim szpitalu i widziała irackich żołnierzy wyrzucających niemowlęta z inkubatorów. Zeznanie to miało ogromny wpływ na opinię publiczną przed I wojną w Zatoce Perskiej. Co później ustalono? Nie była pielęgniarką ani wolontariuszką w szpitalu. W rzeczywistości była córką ambasadora Kuwejtu w USA. Jej tożsamość i powiązania zostały celowo ukryte podczas przesłuchania. Zeznanie zostało zorganizowane i przygotowane przez agencję PR Hill & Knowlton, działającą na zlecenie rządu Kuwejtu. Niezależne organizacje (m.in. Amnesty International) wycofały się później z potwierdzania tej historii, uznając, że nie ma na nią wiarygodnych dowodów." Bush senior powoływał się na jej zeznania wielokrotnie tak jak inni członkowie rządu USA tłumacząc konieczność wojny w zatoce. Później historia okazała się fikcją. Tak samo jak broń masowego rażenia w Iraku. -
Przez Cani · Opublikowano
Bardziej mnie martwi jego wiek i czy te kable wytrzymają. Jak pisałem wyżej człowiek się naczytał o palących wtyczkach -
Przez kubon · Opublikowano
sklep poje... albo ma jakiegoś bota który żongluje ceną, raczej nikt normalny nie kupi jak w używce bez proszenia jest za 1/3 z tego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi