Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jankooo · Opublikowano
Krótka analiza i rozwiązanie 1.To jest shady temat i gdyby dystrybuowanie poza głównymi platformami sprzedażowymi się im nie opłacało to by tego nie robili. 2.Proponowanie grania w piraty jako alternatywa jest rozwiązaniem dla głupców. Przy dzisiejszej fantazji hackerów i popularności różnego szkodliwego oprogramowania ściąganie piratów to proszenie się o kłopoty. Od bardzo dawna nie zagrałem w piracką kopię a czy kod do mojej gry nabyty np. na g2A pochodzi potencjalnie z legalnego lub nie żródła to jest inna para kaloszy. 3.Niech nie sprzedają poza platformami--> nie będzie kluczyków z chargebackami--> nie będzie strat. Nawet autor filmiku wspomina, że te platformy mają dobre zabezpieczenia 08:49 no ale platformy mają swoje prowizje i to jest clu problemu -->wracamy do punktu 1 -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Z jednym chyba nie skłamał jestem gawędziarzem https://www.youtube.com/shorts/-prE_IjJe7U -
Przez P.Wiśnia · Opublikowano
Odnośnie tej 5060TI 16GB To mam tą MSI Gaming Trio OC za 1700zł Ewentualnie MSI Gaming OC z dwoma wentylatorami za 1690zł Ale o tej z dwoma wentylatorami nawet nie myślałem, bo za 10zł więcej mam większy cooler. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Mądrzy ludzie ostrzegali, że przyzwolenie na przemoc w społeczeństwie tak się skończy ale kto by słuchał mądrych ludzi...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi