Baldur's Gate 3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie ma kart bezawaryjnych, ludzie kupuja, korzystaja i tyle. Natomiast ty patrzsysz jak szpak w p... i na tym sie konczy Jesli dla ciebie wybor karty opiera sie o zapewnienie bezproblematycznosci serwisu gwarancyjnego to przezuc sie na cos innego bo taki bezpieczny serwis gwarancyjny nie istnieje. I to tyle z mojej strony dzbanku -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Nie mówicie o Fredku bo jak mi kiedyś Ojciec puścił, nie wiem ile miałem lat, to były moje jedyne koszmary w życiu, co zamykałem oczy to widziałem jego pysk i lądowałem zabeczany u rodziców w łóżku...jest taka modlitwa "Aniele Boży" i tam miałem dołożone "broń mnie od wszystkiego złego i od Freediego" 😁 kurwa teraz to śmieszne, ale traumę miałem fest. I tej Marianny jednak nie oglądałem, chyba mylę z jakimś innym filmem z podobną okładką. -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Super ten Thor 404 wychodzi. W tej cenie i to z hot swapem i cichymi przełącznikami w opcji, podświetlenie shine-through i ma multimedialne przyciski też z hot swapem i pokrętło do głośności. No komplet funkcji, że nie ma się do czego przyczepić. Ma ta klawiatura jakieś minusy ? Wygląda jakby ktoś się tam w Genesis zastanowił najpierw i zrobił normalną klawiaturę wszystkomającą w dobrej cenie Niesamowite że to się jeszcze zdarza
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi