Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages - PC, XSX, PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Na 4090 i DLAA masz przecież praktycznie 120FPS. Chyba, że później są etapy gdzie dropi. 

Gdzie ty masz na najwyższych ustawieniach takie fpsy? :E

Screenshot_20250516_135822_Chrome.jpg

Edytowane przez dawidoxx
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Gdzie ty masz na najwyższych ustawieniach takie fpsy? :E

Screenshot_20250516_135822_Chrome.jpg

A bo to bez FG? To sorki sam gram z włączonym wiec tyle jest. Ale jeżeli wszystko natywne to zwracam honor. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Pozdro od Nvidii...

Cytat

KNOWN ISSUES Below is a list of known issues with the DOOM: The Dark Ages Game Ready drivers, along with their workarounds. We are working to resolve them in an upcoming driver release.

Issue: If you are playing on a GeForce RTX 50 Series GPU and enable G-sync (supported display required) or V-SYNC plus DLSS Multi Frame Generation through the NVIDIA App you can crash the game.

Resolution: Until there is a driver fix available, the workaround for this issue is to either disable one of these options in the NVIDIA App or if you want both enabled, set them in-game.

Issue: Users with NVIDIA GPUs may find that Alt-Tabbing while launching the game can cause the game to launch in the background and not be accessible.

Resolution: This is a known driver issue. Until a fix is available in a driver update, to avert this issue, avoid Alt-Tabbing while the game is launching. If encountered, it can be resolved by restarting your PC.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

2016 szybki :hihot:

Dobre.

2016 po przejściu Eternal to jakiś euro track simulator.

Zresztą skąd ty masz wiedzieć jak szybki był Eternal jak go nawet nie skończyłeś i za każdym razem o tym nam przypominasz.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Kadajo napisał(a):

2016 szybki :hihot:

Dobre.

2016 po przejściu Eternal to jakiś euro track simulator.

Zresztą skąd ty masz wiedzieć jak szybki był Eternal jak go nawet nie skończyłeś i za każdym razem o tym nam przypominasz.

To zagraj. Nie ma tych głupich animacji zabójstw i też jest szybko dzięki tarczy.

Dodatkowo w menu idzie podkręcić rozgrywkę.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
1 godzinę temu, SmogSmok napisał(a):

Flop

Nie wygląda to najlepiej - wciąż za wcześnie, by wydać ostateczny werdykt. 30 tysięcy graczy to niezły wynik, ale jednak poniżej oczekiwań, zwłaszcza w porównaniu z Eternal. Do tego gra trafiła od razu do Game Passa, a cena premierowa prawie 300 zł wydaje się mocno przesadzona. Nic dziwnego, że sporo osób wolało wybrać abonament.

Opublikowano (edytowane)

poszperałem w ustawieniach i nawet nie wiedziałem że jak dam na full wielkość bufora tekstur to mam z TAA około 90 klatek, wczęsniej jakos miałem z automatu mniej ustawione i miałem koło 60, juz myślałem że będę zmuszony grać z fsr i z suwakami ostorści na max , a tu jest bajka jednak :o a to już wiem czemu.. ustawione mam 90 klatek jako docelowe skalowanie.. 

Edytowane przez eciepecie
Opublikowano
9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Tamtych gier nie było w abo na premierę. Ot cała tajemnica.

Których "tamtych" masz na myśli? Eternal? Jeśli tak, to fakt - to prawda. Ale też nie kosztował 80 dolarów, więc może tu tkwi przyczyna? Ludzie chyba jeszcze nie do końca przyzwyczaili się do nowych cen. Clair 33 mimo obecności w GP miało dużo wyższy peak niż nowy Doom, ale też kosztowało 44$ vs 80$ na Steamie.

10 minut temu, eciepecie napisał(a):

poszperałem w ustawieniach i nawet nie wiedziałem że jak dam na full wielkość bufora tekstur to mam z TAA około 90 klatek, wczęsniej jakos miałem z automatu mniej ustawione i miałem koło 60, juz myślałem że będę zmuszony grać z fsr i z suwakami ostorści na max , a tu jest bajka jednak :o

Od razu tak ustawiłem. W sumie to się zdziwilem - pierwsza gra od bardzo dawna, która lata na max bez upscalera. :E 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ale bym pyknął :glodny: no ale nie dam 300zł za coś, co może mi nie podejść :placz2:  Demko by się przydało :uklony:

Za 300zł, to leję benzynę na miesiąc dojazdu do roboty !

Ceny z pupy :niegrzeczny:  :stukniety:   :kupa:

Edytowane przez leven
  • Like 1
Opublikowano

Oglądałem filmik od Kadajo i mam skakać jak pinkawka i strzelać ?

Np. Quake3, który zabił mnie szybkością, dynamiką itp, juz nie jest dla mnie.  Raczej coś wolniejszego.

Poczekam na zniżki, w końcu coś muszę zmienić w blaszaku, tylko Intel śpi, albo buble produkuje  :bicz:

Następna odsłona Dooma powinna się nazywać "czarny doom" i być pochodną dooma3 :E 

Opublikowano
27 minut temu, leven napisał(a):

Oglądałem filmik od Kadajo i mam skakać jak pinkawka i strzelać ?

to samo jest w Dark Agea a nawet wiecej wiec nie rob z siebie debila nie majc pojecia o grze  piszac o jakis obnizkach i czekaniu.

28 minut temu, leven napisał(a):

w końcu coś muszę zmienić w blaszaku

I tak nic nie zmienisz wiec po co sie oszukujesz ??

29 minut temu, leven napisał(a):

Quake3, który zabił mnie szybkością

Ten staroc nie ma podjazdu do dzisiejszych gier w kwesti szybkosci, to totalnie wolna gra. Kolejne bajki sobie wkrecasz.

30 minut temu, leven napisał(a):

Kadajo i mam skakać jak pinkawka i strzelać

W quakem 3 sie wiecej skakalo, skad nagle ta nienawisc do skakania i chwalenia quake, a krytykowania doom ? Piekn hipokryta.

31 minut temu, leven napisał(a):

Następna odsłona Dooma powinna się nazywać "czarny doom" i być pochodną dooma3 :E

Debil.

2 godziny temu, leven napisał(a):

Ceny z pupy

I co biedkau, nawet etarnala nie kupisz za 10zl ? A tak mocno piszczales??

2 godziny temu, leven napisał(a):

Demko by się przydało

Demo nie jest dla takich biedakow. Ty bys zagral i tak nie kupil.

• Confused 1