ODIN85 3 500 Opublikowano Piątek o 13:48 Opublikowano Piątek o 13:48 Tam można było przebiec i nie walczyć.
JeanPepin 333 Opublikowano Piątek o 13:50 Opublikowano Piątek o 13:50 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Tam można było przebiec i nie walczyć. Tak, powiedzmy ze na ostatnim odcinku, tak 1/4 tak już robiłem...fajnie
Jaycob 1 934 Opublikowano Piątek o 14:22 Opublikowano Piątek o 14:22 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): 6:10 -"I zamiast tego wybrałam życie gejowskie" Polecam z lektorem AI. Zamiast powiedzieć coś zwyczajnego, musiała od razu ogłosić wszystkim, że podobają jej się dziewczyny. Na uja coś takiego mówić podczas odbierania nagród. 1
bleidd 477 Opublikowano Piątek o 15:20 Opublikowano Piątek o 15:20 Czy jakby powiedziała, że ma wspaniałego mężą, który ją wspierał i był inspirtacją oparciem bla bla, to też byś napisał, że po uja coś takiego mówić? 1
Jaycob 1 934 Opublikowano Piątek o 16:03 Opublikowano Piątek o 16:03 yy nie. No ja tam bym się nie czepiał, gdyby było klasyczne "dziękuję mężowi/żonie". Ale jak ktoś zaczyna wykładać "queer joy" w przemowie o nagrodzie za najlepszy występ w grze…trochę z czapy i wg. mnie zupełnie nie potrzebne.
bleidd 477 Opublikowano Piątek o 16:41 Opublikowano Piątek o 16:41 No racja, wysłuchałem teraz całości. Z tym queer joy trochę się odkleiła
Element Wojny 4 775 Opublikowano Piątek o 19:08 Opublikowano Piątek o 19:08 2 godziny temu, bleidd napisał(a): No racja, wysłuchałem teraz całości. Z tym queer joy trochę się odkleiła https://www.ppe.pl/news/388777/gwiazda-clair-obscur-expedition-33-nie-boi-sie-ryzyka-jej-pomysl-na-film-lgbtq-juz-budzi-kontrowersje.html Głos fajny, ale w głowie ostre fajerwerki.
Zas 287 Opublikowano Sobota o 16:24 Opublikowano Sobota o 16:24 (edytowane) W dniu 21.11.2025 o 15:22, Jaycob napisał(a): Zamiast powiedzieć coś zwyczajnego, musiała od razu ogłosić wszystkim, że podobają jej się dziewczyny. Na uja coś takiego mówić podczas odbierania nagród. Co w tym kontrowersyjnego... Mnie np. też podobają się dziewczyny. No ładną pulę nagród zgarnęli, chyba aż za dużo tego. Edytowane Sobota o 16:29 przez Zas
Rekomendowane odpowiedzi