Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Ja nie wiem czy brać, raz to przeszedłem na PS5, trochu szkoda mi kasy na kolejne przejście, już lepiej wziąć SH2 w którego nie grałem. Jestem ciekaw reakcji grających w to pierwszy raz.
Crew 900 1 000 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Ja poczekam bo teraz to tragedia jest z optymalizacją gier i nie chce się zdziwić. 1
lukadd 2 915 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Będzie się działo. Abby na pcty nadchodzi Ja też ograłem premierowo, za jakiś czas jak połatają kupię i na PC, ogram jeszcze raz 1
dawidoxx 976 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 16 godzin temu, ODIN85 napisał(a): proste jedynka lepsza 1
@MUZ 109 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 14 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ja ograłem na premierę, ale na PC też wziąłem. Wyjdzie za 2 dni, grywalne będzie za 2 miechy. No ale ograć trzeba Ja mam nadzieję, że wyciągnęli wnioski z premiery Part 1 na PC i będzie się dało w to grać 'na premierę' lub tydzień po 29 minut temu, dawidoxx napisał(a): proste jedynka lepsza Wg mnie fabularnie tak, ale gameplayowo nie.
Reddzik 2 777 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Gameplayowo. ale nie fabuła, za to należą się baty.
@MUZ 109 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Właśnie doczytałem, że Nixxes pomagało przy tworzeniu tego portu, więc jest nadzieja, że będzie lepsza optymalizacja.
Necronom 431 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Nie byłbym tego pewny. Nixxes pracował przy Deus Ex Mankind Divided i gra działała źle. 1
caleb59 1 633 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Do tej pory ten karykaturalny pierdziel sypie się jak domek z kart w trybie DX 12, w DX 11 jest o wiele lepiej ale też rzadko bo rzadko sypnie się na pulpit, właśnie przez te krzywe akcje musiałem olać Mankind Divided. Dla porównania Human Revolution ograłem chyba 2x i zero problemów.
skunRace 798 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia W dniu 24.03.2025 o 10:23, JeRRyF3D napisał(a): Już za chwileczkę, już za momencik... a tu taka cisza? Czy tylko ja na całym forum nie ograłem do tej pory II-ki i jaram się, jak skaut? Pokaż ukrytą zawartość Też nie ograłem dwójki nigdy i czekam ale na pewno nie będę grał na premierę. Jedynkę grałem jeszcze w starą wersję na PS4, później Remake na PC i może sobie nawet przejdę jeszcze raz jedynkę tuż przed zagraniem w dwójkę W dniu 24.03.2025 o 10:57, caleb59 napisał(a): Też nie ograłem dwójki bo nie mam konsoli ale świadoma większość wie czym pachną porty od Iron Galaxy dlatego na spokojnie obserwują to z boku. W ogóle po tym co ten Iron Galaxy zrobił to powinien mieć zakaz portowania ich gier. Przecież takie hity Sony jak Uncharted i The Last of Us, gdzie jeszcze kilka lat temu nikt nie wierzył, że mogą kiedyś wyjść na PC zasługiwały na taki port jak choćby God of War. Gdy już w końcu gry się doczekały takiej premiery to wyszło jak wyszło i cała premiera została spierdzielona przez port Iron Galaxy
caleb59 1 633 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Zapewne dlatego przydzielili im Nixxes jako forma bata nad głowami i ogólnie przypilnowania projektu. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Nie wierzę, że to się naprawdę dzieje i od jutra ruszamy z tą przygodą na PC!
caleb59 1 633 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Spokojnie bo może się okazać, że ruszamy ale w crashe, bugi i glitche. 2
Necronom 431 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia No no, żeby ta podróż nie wyglądała znowu tak 2 2
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Łyknięte. Się ssie. Wczoraj odpaliłem sobie dla ogrzewki part 1. Genialne wykonanie, jak dla mnie. 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Nie mam tlou part 1, ja w to grałem w wersji ps4 na ps5 ale to było trzecie podejście. Part 2 szykuje się na lepszą przygodę pod względem gameplayu, akcja za akcją, ciekawsza, ale to tylko tyle, sam bym zagrał przed premierą serialu.
sideband 1 781 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 21 minut temu, caleb59 napisał(a): Spokojnie bo może się okazać, że ruszamy ale w crashe, bugi i glitche. Part1 nie licząc zrąbanego DLSS, którego nie poprawili to nie miałem większych problemów na premierę. Ale jak chciało się pograć na karcie z 8GB to trzeba było czekać
Reddzik 2 777 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ta gra planuje odblokowanie za około 21 godz.
dawidoxx 976 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 41 minut temu, Karro napisał(a): O północy bedzie mozna juz grać? Jutro o 19
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia https://www.ppe.pl/recenzje/366748/the-last-of-us-part-ii-remastered-w-wersji-na-pc-oceniamy-jakosc-techniczna-dlugo-wyczekiwanego-portu.html 1 1 1
userKAMIL 857 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) PPE: Cytat Osobiście, wizualnie, bardziej mi "siedzi" edycja na PlayStation 5 Pro. Nie wiem co Oni tam ćpają ale zdecydowanie połowę powinni brać... Edytowane 2 Kwietnia przez userKAMIL
babayaga 136 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Napisał, że oprawa w wersji ps5pro jest przyjemniejsza w odbiorze bo jest bardziej miękka, przez to "filmowa". Innymi słowy jest słaba rozdzielczość i rozmazana, a jak zobaczył 4k na PC, to okazało się zbyt ostre dla niego. Pewnie 24fps też woli bardziej od 60fps, bo bardziej "filmowo". 4
Rekomendowane odpowiedzi