Mi dzisiaj wskoczyła jakaś skórka na pojazd. Za wbicie platyny i bycie w 0,1% graczy PS to powinni przynajmniej dać wirtualną kasa na jakiegoś ludka. Jak gram wsparciem (NATO) to mam do wyboru 3 baby, a brodaty facio jest za pieniądze
Pewnie ten sędzia zdaje sobie sprawę, że za ok. 2 lata będzie zmiana władzy. A Matecki pewnie wszystko załatwiał na gębę, pod papierami podpisywali się inni. Przecież on był posłem, a nie urzędnikiem z ministerstwa czy urzędu. Tak samo z jego robotą. Co mu zrobią, że brał kasę a kadrowa i przełożony nie wymagali od niego stawiania się w pracy i wykonywania czynności z zakresu obowiązków
Ekranizacje książek to zupełnie specyficzna kwestia, bo masz często dość szczegółowy opis jak wyglądają bohaterowie, sceny, zachowanie itd... i tego nie powinno się zmieniać, wiadomo.
Pisałem raczej o oryginalnych produkcjach, a nie typowych ekranizacjach. W takim wariancie nie widzę nic złego w tym, co sobie scenarzysta wymyśli jeśli taki serial/film broni się jakością.
Ja największy sentyment mam do seriali z dreszczykiem z czasów vhs (głównie na podstawie książek Kinga). To pewnie przez sentyment, za dzieciaka uwielbiałem te produkcje:
Bastion z 1994
Burza stulecia z 1999
The Langoliery z 1995
Rekomendowane odpowiedzi