Skocz do zawartości

The Last of Us Part II Remastered - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Ja ograłem na premierę, ale na PC też wziąłem. Wyjdzie za 2 dni, grywalne będzie za 2 miechy. No ale ograć trzeba :)

Ja mam nadzieję, że wyciągnęli wnioski z premiery Part 1 na PC i będzie się dało w to grać 'na premierę' lub tydzień po ;)

29 minut temu, dawidoxx napisał(a):

proste jedynka lepsza :E 

Wg mnie fabularnie tak, ale gameplayowo nie.

Opublikowano

Do tej pory ten karykaturalny pierdziel sypie się jak domek z kart w trybie DX 12, w DX 11 jest o wiele lepiej ale też rzadko bo rzadko sypnie się na pulpit, właśnie przez te krzywe akcje musiałem olać Mankind Divided. Dla porównania Human Revolution ograłem chyba 2x i zero problemów.

Opublikowano
W dniu 24.03.2025 o 10:23, JeRRyF3D napisał(a):

Już za chwileczkę, już za momencik... a tu taka cisza?
Czy tylko ja na całym forum nie ograłem do tej pory II-ki i jaram się, jak skaut? 

Pokaż ukrytą zawartość

Też nie ograłem dwójki nigdy i czekam ale na pewno nie będę grał na premierę.  Jedynkę grałem jeszcze w starą wersję na PS4, później Remake na PC i może sobie nawet przejdę jeszcze raz jedynkę tuż przed zagraniem w dwójkę ;)

W dniu 24.03.2025 o 10:57, caleb59 napisał(a):

Też nie ograłem dwójki bo nie mam konsoli ale świadoma większość wie czym pachną porty od Iron Galaxy dlatego na spokojnie obserwują to z boku.

W ogóle po tym co ten Iron Galaxy zrobił to powinien mieć zakaz portowania ich gier. Przecież takie hity Sony jak Uncharted i The Last of Us, gdzie jeszcze kilka lat temu nikt nie wierzył, że mogą kiedyś wyjść na PC zasługiwały na taki port jak choćby God of War. Gdy już w końcu gry się doczekały takiej premiery to wyszło jak wyszło i cała premiera została spierdzielona przez port Iron Galaxy :Crash:

Opublikowano

Nie mam tlou part 1, ja w to grałem w wersji ps4 na ps5 ale to było trzecie podejście. 
Part 2 szykuje się na lepszą przygodę pod względem gameplayu, akcja za akcją, ciekawsza, ale to tylko tyle, sam bym zagrał przed premierą serialu.

Opublikowano
21 minut temu, caleb59 napisał(a):

Spokojnie bo może się okazać, że ruszamy ale w crashe, bugi i glitche. :E 

Part1 nie licząc zrąbanego DLSS, którego nie poprawili to nie miałem większych problemów na premierę. Ale jak chciało się pograć na karcie z 8GB to trzeba było czekać

Opublikowano

Napisał, że oprawa w wersji ps5pro jest przyjemniejsza w odbiorze bo jest bardziej miękka, przez to "filmowa". Innymi słowy jest słaba rozdzielczość i rozmazana, a jak zobaczył 4k na PC, to okazało się zbyt ostre dla niego. Pewnie 24fps też woli bardziej od 60fps, bo bardziej "filmowo".

• Haha 4