Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez drex1 · Opublikowano
Obecnie jedyną obowiązującą zasadą jest prawo siły i szybkości. Ten, kto uderza zdecydowanie, wygrywa, reszta to tylko propaganda usprawiedliwiająca. Obecna strategia zakłada zniszczenie centrum dowodzenia i zasobów energetycznych wroga poprzez błyskawiczny atak. Po pokonaniu oporu argumenty prawne lub moralne można sfabrykować i omówić post factum, bez pośpiechu — mówi Aleksandr Dugin. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/strach-na-kremlu-ideolog-putina-boi-sie-ze-rosja-podzieli-los-iranu-rakiety-uderza-w/4hfq0xv kacapy chyba zazdroszczą -
Przez WJ_PR · Opublikowano
A co jeśli mam monitor 360 hz, ale daleko mi do nich rzecz jasna w bf6, więc używam lock fps w grze do 160. Bo nie spada mi poniżej 159 a czesto mam tez 190. Wiec ograniczyłem do 160 w grze i właczylem vsync w ustawieniach nvidia. Żeby mieć najlepszą płynnosc i jak najmniejsze opoznienie na serwerze to powinienem zmniejszyc odswieżanie w ustawieniach gry poniżej tych 360? Czy nie ma to znaczenia? -
Przez Send1N · Opublikowano
No jak się PTM zacznie degradować po 2 latach zamiast po 2 dniach to i tak nie ma o czym gadać bo i taka sytuacja miała miejsce lata temu jak w dziale laptopów na pclabie testowaliśmy ten specyfik jak jeszcze mało kto wiedział co to jest jeden koleś zaaplikował zwykłą dobrej jakości pastę do laptopa gamingowego w którym pod pełnym obciążeniem procek działał na ponad 90 stopniach i już po niecałych 48 godzinach ciągłego obciążenia wzrosły temperatury, następnie starł pastę i położył PTM'a dając info regularnie co miesiąc o braku wzrostu temperatur, i trwało to przez rok. @Lameismyname pakuj, moja 6950xt po 2 miesiącach od zakupu miała już ptm'a i nową plombę -
Przez Zas · Opublikowano
Modele i animacje, ogólnie projekt świata - imponujące, a co najmniej bardzo dobre. Ale fabularnie i pod względem jakości zadań to już na początku widać MMO i questy rodem z dawnych lat/azjatyckiego MMO. Napraw armatę (bo przecież nikt inny nie mógł podnieść koła), postaw sztandar (no dobra, ten był ciężki)... Oj, chyba zalecałbym wstrzymać konie, niestety... -
Przez Send1N · Opublikowano
To prawda, jak nie zablokujesz o te "3" klatki bądź więcej poniżej odświeżania ekranu to może wychodzić momentami poza skalę i może występować tearing (rozrywanie obrazu) najlepiej blokować w sterowniku lub rivatuner statistic server, nie w samej grze. Ja przy monitorze 180hz mam zablokowane na 177 w rtss z włączonym freesync (jeżeli masz kartę nvidii musisz odpalić g-sync compatible w sterowniku) nie używam do tego dodatkowej synchronizacji w postaci v-sync która dodaje tylko laga, u mnie takie ustawienie sprawdza się najlepiej i jestem zadowolony. Zsynchronizowane klatki z odświeżaniem ekranu dadzą ci w każdej grze najlepszą płynność oprócz CS2 bo ten działa najlepiej bez żadnej synchronizacji a im więcej klatek tym lepiej - uroki source engine, to samo było w cs go
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi