Ryszawy 757 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Nie kupuję gier na premierę, bo lubię grać w wersje skończone i z toną modyfikacji do wyboru. Zrobiłem tylko dwa wyjątki ostatnio, Starfield i Oblivion Remastered, nie warto było... No nic, do trzech razy sztuka, może jednak Azjaci nie dadzą ciała. 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Kupować grę za taką kasę, by nie poznać jej pełni możliwości... @Ryszawy Powodzenia Tobie, sobie i wszystkim 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Wróciłem do domu, wchodzę na steama, a tu takie coś: Magia, to jest magia.
caleb59 2 337 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ja tylko przypominam, że to przedpremierowe info. Może się okazać, że nagle postacie są powiązane fabularnie z jakimiś zadaniami i wtedy trzeba nimi grać. 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Mnie to w niczym nie przeszkadza, będzie grane każdą postacią. Zresztą każda postać ma inni oręż i umiejętności, więc dla odmiany warto co nie co zmienić w walce.
caleb59 2 337 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) https://event.pearlabyss.com/pl-PL/CrimsonDesert/Drops Edytowane 18 Marca przez caleb59 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca @caleb59 Nie ma to jak szybka edycja " precz z .... w grach " 1
Luki_ 99 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ciekawią mnie mechaniki i jak to będzie technicznie działać /skalowac na różne sprzęty. Bo widac ze stawiają bardziej na rozgrywkę niż fabule troche jak zeldy nowe.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ja dostałem dziś ofertę nowej pracy i chcą żebym w piątek przyszedł i zobaczył co i jak. A miałem w planach jutro nockę zrobić. ehhh 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ja nicki nie będę zrywać, spokojnie sobie pogram w dzień, jeszcze nie ściągałem gry. Póki co jeszcze chcę skończyć Cronosa, blisko jestem, mam dwa kielichy w szpitalu, i 1 substancję z 3. Nie wiem jak dużo mi zostało ale pewnie kilka godzin.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Ja Wam powiem tak.. Naprawdę przykro mi jest, że jutro wieczorem tych emocji nie będę mógł dzielić z częścią z Was. Specjalnie w pracy wolne wziąłem a tu nowa oferta gdzie musze rano w ten piątek być. Takie małe wydarzenie miało to dla mnie być jak przy grach FromSoftware. Temat pewnie wybuchnie jutro więc w tym gąszczu komentarzy jak ktoś mnie oznaczy i podzieli się szerszymi wrażeniami. Będę naprawdę wdzięczny! Oczami wyobraźni widzę ten weekendowy lot na smoku!!! Edytowane 18 Marca przez userKAMIL
Reddzik 3 899 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Zapewne zagram rano, nie będę siedzieć po nocach. Więc się nie martw, nie zostawię Cię samego 1
znaFca 244 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Za 130 min zapewne Wasz entuzjazm zmniejszy się o połowę 🤣🤣🤣🤣🤣
bbandi 602 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Spoko do rana Odin na pewno gre przejdzie i da znać czy fajana 2
userKAMIL 1 256 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, znaFca napisał(a): Za 130 min zapewne Wasz entuzjazm zmniejszy się o połowę 🤣🤣🤣🤣🤣 Czekałem! Naprawdę czekałem na ten komentarz. XD Jak okaże się, że recenzje to 9-10\10 to wpadamy w narracje typu: 'Poczekajmy na recenzje graczy?'' czy jednak mamy HIT! 2 minuty temu, bbandi napisał(a): Spoko do rana Odin na pewno gre przejdzie i da znać czy fajana Czuję się jak na niedzielnym obiedzie u Mamy.
znaFca 244 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Jak okaże się, że recenzje to 9-10\10 to wpadamy w narracje typu Jak się tak okaże to super Ja nie mam nic do gry. Dziwi mnie po prostu hype z niczego
Tomek_ITH 511 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ja coś czuję że będą mocno średnie te recenzje jak już pisałem 7,6-8/10 średnia. Kupiłem klucz na g2a i jak się okazało rzekomo ma być dopiero w dniu premiery Zawaliłem po całości.
Reddzik 3 899 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ja nie miałem hype na grę, dlatego nie brałem wpierw klucza ale po namowach znajomych na discordzie wziąłem, może nie będzie tak źle. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 6 minut temu, znaFca napisał(a): Dziwi mnie po prostu hype z niczego Z niczego? Poważnie? Widziałeś 3 ostatnie promocyjne filmy? Bez jaj kolego 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): ale po namowach znajomych na discordzie wziąłem Takich ludzi są setki tysięcy... Poczytaj komentarze, tysiące komentarzy pod oficjalnymi filmami.
znaFca 244 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): Bez jaj kolego Widziałeś filmy z Cyberpunk przed premierą? Tyle w temacie. Do widzenia, dobranoc 1 1
Rekomendowane odpowiedzi