Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest 3 bohaterów jak widziałem w trailerach. Zmieniamy sobie ale czy jest jakaś zależność, jak to działa to nie wiem, niby porównują do GTA5 ale nie grałem, więc ciężko mi to osobiście porównać.

Opublikowano
24 minuty temu, znaFca napisał(a):

Pod kogo oni ustawili te idiotyczne godziny. Recki 23, gra 23. Od razu mogli 3 w nocy walnąć. 

Gra powstała w Korei, więc ustawili pod siebie, to jest logiczne i całkiem normalne. 

Napisz do nich że Tobie nie pasuje :E i nie jest to odpowiednia pora...borok rozum.

Opublikowano
Godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Czyli taka valhalla czy tam AC shadow ktory po 30h teraz dogrywam jak nie mam w co grac bo motywacji nie mam zeby skonczyc, ot tak wpadam, assasynuje troche, konikiem pojezdza bo ladna grafa (tu akurat sztos jest), pozbieram troche czajnikow i potem znow do jakiejs dobrej gry 8:E

• Upvote 1
Opublikowano
54 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Jest 3 bohaterów jak widziałem w trailerach. Zmieniamy sobie ale czy jest jakaś zależność, jak to działa to nie wiem, niby porównują do GTA5 ale nie grałem, więc ciężko mi to osobiście porównać.

To lipa. Mogłem oglądać te trailery:(

Opublikowano

Tylko, że to nie jest coś na podstawie drużyny składającej się w 3 osobowe party, tylko gramy jednym bohaterem z 3, ale na jakiej zasadzie działa zmiana? Nie wiem czy zmieniamy w obozowisku, czy to jakieś główne zadania albo poboczne, które wymagają umiejętności/skilla dalej postaci? Tego nie wiem, pewnie się dowiemy w swoim czasie. 

Opublikowano (edytowane)

Najpierw to trzeba będzie sobie odblokować te 2 postacie grywalne robiąc zadania. Poza tym z tego co słyszałem przedpremierowo w zapowiedziach to będą postacie opcjonalne, ze swoimi zadaniami pobocznymi i możesz nimi grać ale też nie musisz.

Edytowane przez caleb59