Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
9 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a):

Miałem misję poboczną, polegającą na dostarczeniu pieprzu do celu oddalonego o około 2500m powozem. Po mniej więcej 15min jazdy lekko zjechałem ze ścieżki i gra przeniosła mnie do punktu startowego%-) 

Jest to moment który przelewa czarę goryczy i mój próg układu nerwowego.

Ja na turnieju włóczni, potraktowałem rywala z kopniaka i nagle koniec i widzę siebie przegranego przez oszustwo :E ... qrrr ... podoba mnie się to :wariat:

Opublikowano
33 minuty temu, samsung70 napisał(a):

skąd taka zbroja?

W zimowej krainie jest. Chyba wcześniej ktoś nawet filmik wrzucał. Tyle co kolory dodałem a jest ich od zatrzęsienia! Ostatnio kolejne barwniki znalazłem przez przypadek. Nie wiem tylko co zrobić aby w obozie u jednego towarzysza zmieniać wszystkie naraz.

Opublikowano (edytowane)

Grałem w kilka gier tak długo ale póki co gra mnie nie nudzi, teraz odkryłem okolicę(ta co jest na screenach), znalazłem nowy punkt szybkiej podróży, dwie jaskinie za wodospadem ale nie było tam super przedmiotu, wpadła broń i wyciągnąłem dodatki, które przydadzą się do innej ^^. 

Teraz kolejne misje porobić i będzie git, powoli do przodu, bo nadal siedzę na pierwszej mapie, w 5 akcie fabuła ciągnie w nową okolicę ale staram się "czyścić" z questów to co mam zanim ruszę dalej, choć ciągnie mnie tam, by zobaczyć co tam jest i co się odkryje, może nowe zagadki, jaskinie, questy.

:pozdro:

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, DITMD napisał(a):

To samo u mnie :cool:

rozumiem, szanuje, ja po raz pierwszy od 2015 * Wiedzmin 3* w ciągu 2 tygodni nabiłem 50 godzin gry i tak nadal w Hernand, fabularnie przy bossie z Instytutu

Opublikowano (edytowane)

Walka wręcz wygląda fajnie. Można chyba jakiegoś Mnicha Kung-Fu zrobić. Gdzieś mi się wala w kufrze drewniany kij, broń dwuręczna, w sam raz dla takiej postaci.

Tutaj się dziwne (chyba unikalne) bronie znajduje, kij leżał przy drodze, a teraz znalazłem włócznię do znakowania niewolników leżącą na trawniku.

No i można wleźć na drzewo i zrywać jabłka, jak za gówniaka...

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano (edytowane)

Właśnie dojechałem małpę bossa fabularnego. Ogólnie to na tę chwilę średni sens widzę, żeby cokolwiek robić z postacią, jak mobki są na strzała, a bossowie też nie sprawiają trudności. Gra dla casuali. :hihot:

lol.

Screenshot_20260405-050019(1).thumb.png.f24213fe537792ede6fc6ee62f31b466.png

PS ja latam w przebraniu mnicha z początku gry. xd 

Edytowane przez j4z
Opublikowano
4 minuty temu, j4z napisał(a):

Właśnie dojechałem małpę bossa fabularnego. Ogólnie to na tę chwilę średni sens widzę, żeby cokolwiek robić z postacią, jak mobki są na strzała, a bossowie też nie sprawiają trudności. Gra dla casuali. :hihot:

lol.

Screenshot_20260405-050019(1).thumb.png.f24213fe537792ede6fc6ee62f31b466.png

PS ja latam w przebraniu mnicha z początku gry. xd 

jakieś 30 minut temu przy okazji rozdziału 5. też chyba miałem właśnie tego bossa, chyba to było tak skonstruowane, aby przejść się dało, ale kilka razy mnie ubił bo nie wyrabialem objadać się :)

pierwsze spotkanie z Wiedzmą za mną. 

gra miażdży

ps ja latam z mieczem 2H który można kupić na samym początku chyba u Loreta czy jakoś tak. niestety imiona postaci nie zostają w głowie 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Pykło ponad 85 godzin w grze, starczy można iść spać.:witojcie2:

20260404234414_1.thumb.jpg.0727ad000a838a0096ed744cf008b216.jpg

20260404234446_1.thumb.jpg.0b45edbe3616a2cf8c061b47761935a8.jpg

Fajnie to wygląda. A można w grze pływać łódką? Możesz podpłynąć do tych skał?

Gdzie można spać i czy spanie zmienia porę dnia?

Edytowane przez kptEnter
Opublikowano
Godzinę temu, kptEnter napisał(a):

Fajnie to wygląda. A można w grze pływać łódką? Możesz podpłynąć do tych skał?

Gdzie można spać i czy spanie zmienia porę dnia?

Spać można, przewija się wtedy godziny ale spać można raz na jakiś czas, nie można położyć się po 2x 8godzin, gra na to nie pozwoli. Spanie masz w swoim obozie.
Do tych skał nie płynąłem, sam byłem na skale, do której można było się udać pieszo podpłynąć ale nie wiem czy starczy wytrzymałość na taką wspinaczkę, tutaj jest co zwiedzać, w okolicy dwie ukryte jaskinie, dwa wraki i trochu szumowin do zabicia. 

• Upvote 1
Opublikowano

@kptEnterSpać możesz praktycznie wszędzie, gdzie jest łóżko, każdy dom, namiot, ale twoja postać musi być zmęczona i wymagać snu. Masz opcję pchnięcia pory dnia o trzy, sześć, dwanaście godzin. Wiem, że jest jeszcze możliwość zamrażania wody, i pływania na krze, ale jeszcze tego nie próbowałem, bo nie zdobyłem tej mocy. Szczerze mówiąc, to jeszcze nie spotkałem gry, gdzie po ponad siedemdziesięciu godzinach mam ochotę na więcej. Ostatni raz tak dobrze się bawiłem w Wiedźminie 3.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jak to nie ma? Słabo szukacie panowie:o Screen z mojej gry. Normalnie da się pływać łódkami. I można dostać się do tego statku w zatoce. Jest tam kapelusz króla piratów do zebrania.

screenshot_2026-03-23_171606.thumb.png.abdedd275c9c2f6ea91d27a1daaf91ac.png

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Jak to nie ma? Słabo szukacie panowie:o Screen z mojej gry. Normalnie da się pływać łódkami. I można dostać się do tego statku w zatoce. Jest tam kapelusz króla piratów do zebrania.

Wrzucałem zdjęcie z bycia na statku :P Ja już to zrobiłem, w pobliżu są dwie jaskinie za wodospadem, odkryłem je sam, bo odkrywałem mapę. W jednej jest broń jednoręczna.

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1