DżonyBi 1 969 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 21 minut temu, Phoenix. napisał(a): Po pierwsze pisze o PC Wlasnie m.in. gamingtech, ktorego tu podlinkowales, mowi o tym, ze sa gry, ktore wspieraja kalibracje HDR windows i warto ja zrobic, wiec proponuje zaglebic temat zanim napiszesz, ze ta kalibracja to bzdura i w zadnej grze nic nie daje, a tego goscia z gamingtech ogladalem jeszcze jak jego kanal nazywal sie amok4all. Edytowane 18 Września przez DżonyBi
Phoenix. 4 714 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 4 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Wlasnie m.in. gamingtech, ktorego tu podlinkowales, mowi o tym, ze sa gry, ktore wspieraja kalibracje HDR windows i warto ja zrobic, wiec proponuje zaglebic temat zanim napiszesz, ze ta kalibracja to bzdura i w zadnej grze nic nie daje. Masz racje ale to jest promil gier gdzie jest z jakis powodow kiepska implementacja, poza tym wrzucilem przyklad indnany wiec wklielem film z indiany a kanal sledze na biezaco z kazdym filmem
Gret 554 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Dobra to podawajcie swoje nastawy HDR Bo ja co chwilę kombinuję bo albo mi za jasno albo za ciemno
DżonyBi 1 969 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) @Phoenix. Wspieraja na pewno gry wypuszczone z ramienia Microsoft jak Halo, Gearsy, Indiana, MFS, ale tez np. port Ratchet & Clank na PC. Mysle, ze takich gier jest wiecej niz garstka. Warto taka kalibracje zrobic u siebie, a nie pisac, ze to ja jestem bzdura. Edytowane 18 Września przez DżonyBi 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Prawie 90k w peaku, a to jeszcze nawet nie weekend. Całkiem nieźle jak na takiego "kotleta, do tego 90% pozytywów. Widać, że baza fanów Dying Light dalej jest spora. Ja i tak poczekam na wyprzedaż.
Phoenix. 4 714 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 9 minut temu, DżonyBi napisał(a): Warto taka kalibracje przeprowadzic, a nie pisac, ze to bzdura. Masz racje ,moj blad przyznaje, niepotrzebnie wylecialem, ze w "zadnej" grze nic nie daje ale w takim rachet ja osobiscie nie widzialem zadnej roznicy. Zreszta to nie jest normalne zeby kalibrowac hdr w windows a pozneij w grze To jest po prostu cos zepsute. Edytowane 18 Września przez Phoenix.
sideband 1 772 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): @Phoenix. Wspieraja na pewno gry wypuszczone z ramienia Microsoft jak Halo, Gearsy, Indiana, MFS, ale tez np. port Ratchet & Clank na PC. Mysle, ze takich gier jest wiecej niz garstka. Warto taka kalibracje zrobic u siebie, a nie pisac, ze to ja jestem bzdura. Jeżeli musisz posiłkować się kalibracją z windy to gra ma zwalony HDR tyle w temacie Stricte kalibracja z windy służy tylko do skalibrowania wyświetlacza jeżeli tego wymaga, a nie poprawiania HDR w grze 2
Bardak 40 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Wie ktoś jak odebrać te dodatki z wersji De luxe na PS??
DITMD 787 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 31 minut temu, Gret napisał(a): Dobra to podawajcie swoje nastawy HDR Bo ja co chwilę kombinuję bo albo mi za jasno albo za ciemno Ja gram na default, jak dla mnie wygląda ok, ale może się nie znam Edytowane 18 Września przez DITMD 3
caleb59 1 621 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września https://pilgrimoutpost.techlandgg.com/ Dalej leży i robi pod siebie, errory podczas logowania czy próby odzyskania hasła.
userKAMIL 856 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 54 minuty temu, Jaycob napisał(a): Prawie 90k w peaku, a to jeszcze nawet nie weekend. Borderlands miał 300K jeżeli już ma to być jakiś wyznacznik. 1
Doamdor 1 778 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Jest dobrze, nie to co w Borderlands 4.
@MUZ 109 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września To jego stała zagrywka, liczy, że mu ktoś kupi i tak pewnie się stanie.
caleb59 1 621 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Dzisiaj udało się zalogować i odebrać kij bejsbolowy, szabli nie mogę bo kiedyś tam za czasów DL 2 było do odebrania i wtedy zgarnąłem. Tak samo w schowku w The Beast pojawiło się 11 żetonów Dockets za kody, które być może są nadal aktywne: Edytowane 19 Września przez caleb59
tomcug 2 440 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Jak ktoś gra w The Beast na RX 9000, to niech sobie zainstaluje stery 25.9.2. Wydajność idzie bardzo mocno do góry. 2
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września @9070XT się zrówna z 5070Ti czy nadal nie? Kudos dla AMD za szybką reakcję. Ciekawe czy po patchu RT będzie co zbierać.
tgolik 546 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Wciągnął mnie Dying Light. A Cronos i Mafia rozbabrane. Radźcie, co robić? Edytowane 19 Września przez tgolik
z1k 43 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września skoncz mafie i kronosa i poczekaj na RT mnie tak samo wciangelo ze latam i na razie zarzynam zombiaki 1
lukadd 2 908 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 2 minuty temu, tgolik napisał(a): Wciągnął mnie Dying Light. A Cronos i Mafia rozbabrane. Radźcie, co robić Mam inną opcję, skończ najpierw Assassina murzyna. 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 10 minut temu, tgolik napisał(a): Radźcie, co robić? Olej granie i wyjedź w Bieszczady
tgolik 546 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 12 minut temu, lukadd napisał(a): Mam inną opcję, skończ najpierw Assassina murzyna. Nie gram w murzyna tylko w Naomi. Assassyny to nie gra, którą można skończyć. Gram równolegle w Oddysey, Mirage, Valhallę i Shadows i dobrze mi z tym. W tych grach nie muszę pamiętać fabuły a mechaniki dość łatwo ogarnąć. Natomiast w Mafii i Cronosie nie chciałbym nic stracić z fabuły i gameplayu.
Rekomendowane odpowiedzi