ODIN85 3 502 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Ciekawe porównanie ilości przebiegniętych i przejechanych pojazdami kilometrów. Sam ze 3x na całą grę sie przejechałem, bo zwyczajnie nie ma to sensu, gdy nie da się uciec nim przed Przemieńcami , a poza tym są z kartonu i lepiej nie uderzać nimi w gryzonie Te samochody nie wiem po co dali. Waliłem wszędzie z buta bo zawsze jakieś fanty były po drodze. 1
caleb59 1 621 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Samochody są ok, szczególnie jak wyłazisz poza miasto na tereny przyległe - po prostu oszczędność czasu zamiast biegać po płaskiej drodze.
PaVLo 919 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Te samochody nie wiem po co dali. Waliłem wszędzie z buta bo zawsze jakieś fanty były po drodze. Robie tak samo, a jak natrafię na taki, to zwyczajnie go omijam. Buggy z dodatku do jedynki, był zdecydowanie bardziej przydatny i tutaj też była by frajda z jazdy takim, a nie terenówką z zablokowaną skrzynią na pierwszym biegu, oraz gdyby teren miał jakieś atrakcje dla takich pojazdów. Dobrze, że chociaż jest broń palna i teraz można się pobawić i widać, że ona jakoś działa, przynajmniej na ludzi, bo niektóre gryzonie to nadal gąbki na pociski.
eciepecie 91 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Gdyby komuś się nudziło zawsze można iść na plac zabaw https://youtube.com/shorts/KvKSwpMnhR0?si=2ZEgrrBAMrcGMa0c 2
Bardak 40 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Pod buggy w The following to mapa była tak robiona aby można było go było wykorzystać jak należy. A tuta to mamy motyw jak z Dead Island, niby jest a mogłoby go nie być. 1
Gret 557 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Było jakieś info kiedy można się spodziewać RT?
eciepecie 91 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Ja już nie czekam. Zbyt pochłonęło żeby czekać na RT 1
eciepecie 91 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Nawet nie wiedziałem że poziom baterii na radiu informuje o tym ile zostało fabuły do końca gry 1
caleb59 1 621 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Dobra, ale kiedy te lenie dodadzą łaskawie RT?
ODIN85 3 502 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Widziałem że się zmniejsza. Teraz już wiem dlaczego
z1k 43 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października jutro jakies stery ma nvidia wydać, wszedzie jest dying light w tle
PaVLo 919 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 6 godzin temu, eciepecie napisał(a): Nawet nie wiedziałem że poziom baterii na radiu informuje o tym ile zostało fabuły do końca gry Wow, no to żeś mnie tutaj zaskoczył, ale u mnie po 65h pokazuje chyba 45% 6 godzin temu, caleb59 napisał(a): Dobra, ale kiedy te lenie dodadzą łaskawie RT? Tylko po co? Ta gra wygląda bardzo ładnie i bez tego. 1 1
caleb59 1 621 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Nie żebym tęsknił jakoś specjalnie, po prostu mnie to ciekawi.
Pavel87 703 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października No ciekawe jaki kasztan optymalizacyjny będzie po włączeniu RT Ale z RT przynajmniej gra nie będzie tak "płaska" oświetleniowo
z1k 43 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a): No ciekawe jaki kasztan optymalizacyjny będzie po włączeniu RT Ale z RT przynajmniej gra nie będzie tak "płaska" oświetleniowo z tym RT to jeszcze poczekamy
PaVLo 919 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) Ja już mam niemal 95 godzin w grze, ona jest GENIALNA, ale nie wiem czy aż tyle tygodni będę chciał do niej wracać, aby zobaczyć co dodali ... w sumie dwójkę mam nadal na dysku Edytowane 16 Października przez PaVLo 1
DITMD 787 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października To pewnie ich strategia, dodadzą RT wtedy, kiedy większość już ogarnie tytuł i się nim znudzi, więc nikt nie będzie narzekał na wydajność 1 4
z1k 43 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) ja wbiłem 15lvl w 44h, a przeszedłem raptem 2 misje mam po 2k matsów wszystkiego prócz maku i grzybów bo nie ma gdzie farmić i postanowiłem czekać na RT Edytowane 16 Października przez z1k
STALKER 75 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ta broń legendarna co się ją zdobywa na ścianie tego domku tak zwany topór cratosa co po rzuceniu wraca do nas to po patchu 1.3 już jej tam nie ma. Wiecie coś na ten temat gdzie może być czy to jakiś błąd?
Bardak 40 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 1 godzinę temu, STALKER napisał(a): Ta broń legendarna co się ją zdobywa na ścianie tego domku tak zwany topór cratosa co po rzuceniu wraca do nas to po patchu 1.3 już jej tam nie ma. Wiecie coś na ten temat gdzie może być czy to jakiś błąd? Może błąd. Jak na samym początku jej szukałem to nie było jej tam, gdzie miała niby być. Jak kilka dni później tam znowu zbłądziłem to już wisiała.
zozolek 312 Opublikowano Sobota o 16:22 Opublikowano Sobota o 16:22 W dniu 16.10.2025 o 18:54, PaVLo napisał(a): Ja już mam niemal 95 godzin w grze, ona jest GENIALNA, ale nie wiem czy aż tyle tygodni będę chciał do niej wracać, aby zobaczyć co dodali ... w sumie dwójkę mam nadal na dysku Wziąłem na ruszt gierkę. Gameplay miodzio, parkour i wspinaczka – Ubisoft może się uczyć, jak to w Assassin's Creed wdrożyć, bo mogą im buty szorować. Wątek główny wciągający, ze zwrotami. Protagonista z jajem! Muzyka super. Projekt mapy świetny. Mam chęć rozwoju postaci, bo dostaję wciry... Prawdopodobnie najlepszy tytuł, jaki ograłem w tym roku. 1
Rekomendowane odpowiedzi