Reddzik 2 776 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Steam robi screena o pojemności 1mb, tutaj zrobiłem screena z nvidii, zajmuje ponad 7MB, nadal macie blur? Dodam, że mam zasięg renderowania 140, nie dawałem na max, czyli 300. Ustawiłem też wyostrzenie na 70, wtedy miałem 40. Edytowane 14 godzin temu przez Reddzik
lukadd 2 913 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Już lepiej, ale dalej mydło na roślinności pewnie dla tego, że to DLSS-Q na 1440p, czyli robi z 1080p. 9 minut temu, z1k napisał(a): lepiej sami włączcie a nie patrzycie na screeny bo tak nie wyglada Ta, przecież podstawkę ograłem w całości i tam było zdecydowanie lepiej niż na tych screenach. Dodatek może kiedyś, jak się zwolni miejsce w kolejce growej i najdzie ochota na zombiaki Edytowane 14 godzin temu przez lukadd
Reddzik 2 776 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu DLAA. Natywne. Zostawiłem FG stąd taki fps.
lukadd 2 913 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Może jakieś filtry, postprocesy, albo włączone FG podczas robienia screena coś kaszani
kptEnter 27 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Moje odczucia (4070 Ti Super, 4K, dlls jakość, FG) Z RT faktycznie ładniej (naturalniej), ale przycina klatki. Bez RT lepiej. Za to wydaje mi się ogólnie, że jest ostrzej po tym patchu, jakby większa rozdzielczość tekstur, mniejsze mydło, no ładniej ogólnie. Edytowane 14 godzin temu przez kptEnter
Reddzik 2 776 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ja nic złego nie widzę, wszystko mam na maks detalach, wyłączone blury czy inne aberracje. FG czy bez FG, postać stała w miejscu więc nic nie mogło się ruszyć. Może wy coś macie nie tak Ja też zmieniłem dlss na najnowszy dll 10.4
tgolik 548 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Gra z RT z DLSS balance i FG chodzi płynnie i wygląda chyba bardzo ładnie. Na razie tylko zerknąłem i przebiegłem się przez parę minut. Edytowane 11 godzin temu przez tgolik
azgan 1 130 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 5 godzin temu, Reddzik napisał(a): Mamy to, można grać. RT https://pilgrimoutpost.techlandgg.com/news/update-14 4 godziny temu, DżonyBi napisał(a): W końcu jest RT i promocja na Steam Czekałem na to i teraz na spokojnie będę mógł sobie ograć pełny prodókt i w niższej cenie 😁👍
Gret 557 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) jakoś wyładniała ta gierka no i dziadek 4090 jakoś daje radę @azgan też na to czekałem, a gierkę kupiłem na premierę i po 5godzinach porzuciłem Edytowane 12 godzin temu przez Gret
caleb59 1 632 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Lata z palcem w dupie z RT i profilem ultra, 1080p i DLAA. 2 1
tgolik 548 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 43 minuty temu, Gret napisał(a): no i dziadek 4090 jakoś daje radę Z tego co czytam ostatnio z tym dziadkiem zostaniemy jeszcze ze 3 lata. VRAMy - ceny w kosmos, no i Jensen (vel. Jen-Hsun Huang) chyba nie chce marnować wafli na zabawki dla entuzjastów.
azgan 1 130 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Edytowane 1 godzinę temu przez azgan
PaVLo 921 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, caleb59 napisał(a): Lata z palcem w dupie z RT i profilem ultra, 1080p i DLAA. Kolego mamy 2025 rok, gdzie nawet smartfony mają wyższą rozdzielczość, a Ty cieszysz się z 1080p 1
azgan 1 130 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Większość użytkowników na STEAM jeśli brać pod uwagę wyniki ich ankiety to nadal FullHD https://www.gry-online.pl/newsroom/rtx-4060-zdetronizowal-rtx-3060-a-1080p-to-nadal-standardowa-rozd/z72c9de
caleb59 1 632 Opublikowano 59 minut temu Opublikowano 59 minut temu (edytowane) 3 godziny temu, PaVLo napisał(a): Kolego mamy 2025 rok, gdzie nawet smartfony mają wyższą rozdzielczość, a Ty cieszysz się z 1080p A co mam się nie cieszyć, chociaż nie muszę kombinować jak koń pod górkę jak panowie z 4K. Edytowane 59 minut temu przez caleb59 1 1 1
tgolik 548 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu Weź pod uwagę, że kolega korzysta z DLAA. Generalnie wysoki bitrate i czystą grafika, bez artefaktów, w natywnej rozdzielczości monitora i przy wysokiej płynności to dobre rozwiązanie. Na premierę Cyberpunka grałem na plazmie Full HD na GTX 1070 ti i byłem zachwycony. Osiągnięcie podobnego efektu w 4k kosztowało mnie mnóstwo czasu, cierpienia, rozczarowań i furę klasy. 1
Rekomendowane odpowiedzi