Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Nie ma się czym chwalić... 3 miejsca siedzące, choć wszystkie w pierwszym rzędzie, mało mocy, manual, aerodynamika cegły -
Przez Kadajo · Opublikowano
Pozbyłem się płaskich powierzchni w 90%, nie licząc sufitu co poprawiło odbiór dźwięku diametralnie na plus. Kiedyś zamiast takich paneli miałem jakieś koce powieszone które zrobiłem na probe aby zobaczyć jak mocno się dźwięk zmieni, efekt był tak masakrycznie dobry, że koce sobie tak wisiały i wisiały aż zamieniłem je na te panele My już to wiemy, ale większość osób jest nieświadoma jak akustyka w pomieszczeniu nieprzystosowanym może psuć całkowity odbiór dźwięku. -
Przez tomcug · Opublikowano
Wynik wysoki, ale mnie to nie dziwi, biorąc pod uwagę, jak wymaksowane są Twoje konfiguracje -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak mają być wolne obroty to tym bardziej TL-S12 bym odpuścił bo słychać w nich pracę łożyska nieco wyższe obroty potrafią dopiero to zagłuszyć, jak chcesz coś bezproblemowego z podświetleniem "Ring" to zerknij na BQ light wings, są bardzo drogie ale tutaj https://allegrolokalnie.pl/oferta/wentylator-be-quiet-light-wings-120-pwm-argb-triple-pack-3x120-mm-black?rep=1089484786 masz aukcje 3pack'a za 140zł czyli mieścisz się w budżecie który miałeś na dwa kupując trzy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi