Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qeirozk · Opublikowano
Zgadza się, właśnie widzę, że wpisałem pierwotnie inny model coolera niż zamówiłem. Zamówiłem dokładnie taki, dwuwieżowy, który podałeś we wcześniejszym poście. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. -
Przez kalderon · Opublikowano
Dwie wieże masz w moim poście, dla przypomnienia: https://www.amazon.pl/TR-Thermalright-Peerless-Assassin-120-ARGB/dp/B0FMRKC1QC -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
U nas obecnie w radarach jest + 10 lub 11, ale od stycznia wraz z nowymi przepisami ma się zmienić na +5, a na ekspresówkach i autostradach będzie +6 km/h Przepisy będą się zaostrzać co roku i być może kiedyś dojdziemy do poziomu obecnej Szwajcarii, bo: Polska jest objęta unijną strategią „Vision Zero” która zakłada redukcję −50% zabitych i ciężko rannych względem 2019 w roku 2030, oraz zero ofiar śmiertelnych w 2050 -
Przez j4z · Opublikowano
Widzę, widzę. Niżej jakby czerń i kolor lepsze. -
Przez wowo470 · Opublikowano
Ale tutaj będzie podlaczone wszystko na rozdzielaczu dołączonym do karty z kablami nie jakiegoś no name zasilacza + ta karta ma TDP 300W z czego cześć idzie też przez złącze Pcie więc przez te kable nawet nie poleci 300w tylko mniej. Jak dla mnie nie ma prawa się nic wydarzyć
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi