Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Fatality napisał(a):

Komunikat policji? Halo? Dosłownie wrzucili filmik jak go zawijają do aresztu i napisali że działali w ramach walki z nienawiści a ofiara nie zgłosiła zawiadomienia. Dlatego o tym pisze 

Potrzebne źródło, nigdzie tego komunikatu nie mogę znaleźć, za to znalazłem 12 źródeł, na których jest napisane, że został aresztowany za pobicie innego polaka, który stanął w obronie ukrainki.

image.png.37cfebdaeeae6e8f71900ecb0a563f38.png

POWIEM WIĘCEJ - znalazłem komunikat Policji, w którym jest napisane że został aresztowany za AGRESJĘ w obec współpasażerów, nie ma nic o nienawiści na tle rasowym XDD

6 minut temu, Fatality napisał(a):

Pa pa 

w sumie Ci nie odpuszczę, będę prostował twoje brednie za każdym razem :skacze:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, huudyy napisał(a):

nie ma nic o nienawiści na tle rasowym XDD

Ajajaj l. A wystarczyło rozwinąć posta na X i przeczytać do końca i byś widział że pokrywa się z tym co napisałem. A to pech :/

i wracamy do początku czyli porównania tego do akcji z agresywnym murzynem, który bił p0lke i wyzywał postronne osoby i był agresywny. 

jak tego nie widzisz to zostaje okulista

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)

Pech taki, że przeczytałem to co wysłałeś :) 

"Swoim zachowaniem mógł dopuścić się znieważenia na tle narodowościowym innego pasażera. Nagranie z tego zdarzenia trafiło do jednego z serwisów społecznościowych. Pomimo braku formalnego zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa, sprawą natychmiast zajęli się kryminalni z komisariatu na lotnisku."

Jeszcze tylko dodam, że na nagraniu jest jakis krzyk w tle ukrainki i wyraźny glos Polaka krzyczącego "wypierdalaj na ukrainę". Masz czarno na białym, że policja zajęła się sprawą na podstawie tego nagrania. Tymczasem, na podstawie nagrania gdzie murzyn bije p0lkę i wyzywa nagrwyającego, grozi mu - policja stwierdza że wszystko OK i nie ma powodu interweniować. Wszystko sprawadzało się tylko do tego, jak zareahowała policja i ich oświadczenia publicznego w obu sprawach gdzie jedno było lustrzanym odbiciem drugiego.

Dalej trzba widzę drążyć. Dawaj. Zastąp Gordona który jak widać wyłapał bana na dłużej

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
3 minuty temu, Fatality napisał(a):

Pech taki, że przeczytałem to co wysłałeś :) 

Zanim przeczytałem w ogóle ten komunikat, to najpierw dowiedziałem się o tej akcji z wiadomości, gdzie jak byk podali, że on został aresztowany za pobicie innego pasażera, sama nienawiść na tle narodowym była tylko wisienką na torcie.

Samemu probowałeś przepchać narrację, że dobrali mu się do dupy niby przez darcie ryja na Ukrainkę, tyle, że Ci coś nie pykło :E 

5 minut temu, Fatality napisał(a):

Jeszcze tylko dodam, że na nagraniu jest jakis krzyk w tle ukrainki i wyraźny glos Polaka krzyczącego "wypierdalaj na ukrainę". Masz czarno na białym, że policja zajęła się sprawą na podstawie tego nagrania.

I to na pewno przez tą nienawiść się do niego dobrali XD a nie przez to, że BYŁ KONKRETNYM KRETYNEM W SAMOLOCIE, gdzie podaje się swoje absolutnie wszystkie dane osobowe i ma się oznaczone miejsce XD

To wcale nie było dlatego, że mieli kretyna podanego jak na tacy, nic a nic :E 

7 minut temu, Fatality napisał(a):

Tymczasem, na podstawie nagrania gdzie murzyn bije p0lkę i wyzywa nagrwyającego, grozi mu - policja stwierdza że wszystko OK i nie ma powodu interweniować

W sumie na żadnym nagraniu nie widziałem jak ją bije, możesz dać źródło? :) widziałem pogróżki, widziałem jak się kulturalnie pan murzyn przedstawił, ale żadnej lepy na czerep już nie...

Opublikowano (edytowane)

Jak do ściany :E ostatni raz napiszę, że w komunikacie policji w 2 podobnych sytuacjach było zupełnie odmienne zachowanie policji i ich oświadczenie. Jeśli kogoś uderzył to super, że go aresztowali, tylko nie o tym temat.

12 minut temu, huudyy napisał(a):

W sumie na żadnym nagraniu nie widziałem jak ją bije, możesz dać źródło? :) widziałem pogróżki, widziałem jak się kulturalnie pan murzyn przedstawił, ale żadnej lepy na czerep już nie...

Na żadnym też nagraniu nie bije też w samolocie.

A ten przypadkowy facet, który nagrywał murzyna i zadzownił na policję mówi w pierwszym nagraniu, że "tak ją liściował przed chwilą, że głowa mała". Zadzownił na policję i zaczął nagrywać. Na podstawie tego nagrania i jak agresywny był murzyn oraz tego, że ten facet sam wzywał policję to szanse że kłamał i bezpodstawnie wzywał policję są bliskie zeru. 

Stosując równuprawnienie Polak - obcokrajowiec, to albo nie powinni tamtego aresztować, albo powinni zawinąć też murzyna. Chyba zgoda? Ale ostatenie miesiące to urządzili sobie polowanie na czarownice na Polakach. I to są fakty. Próby nagłaśniania każdego pierdu w stronę ukraińców, byleby pokazać, że Polacy prowokują, atakują itd a ukraińcy niewinni zawsze.

Fajnie, że są filmiki np. łgającego banderowca próbującego we wrocławiu robić z siebie ofiarę ataku na tle narodowościowym, ale kobieta nagrywała od pcozątku wszystko. Inaczej miała by problem

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Fatality napisał(a):

ostatni raz napiszę, że w komunikacie policji w 2 podobnych sytuacjach było zupełnie odmienne zachowanie policji i ich oświadczenie.

ale to są totalnie odmienne akcje i tutaj nawet nie masz z czym się kłócić.

W jednym przypadku polka kłóciła się na ulicy ze swoim mokebe, typowa obyczajówka.

W drugim przypadku masz jakiegoś polusa, który W SAMOLOCIE najpierw zaatakował słownie jakąś Tatianę, a potem pobił jakiegoś Przemka, za to że ten stanął w obronie Tatiany.

Jeśli naprawdę nie widzisz różnic między tymi zachowaniami, to nie ma sensu dalej ciągnąć tej jałowej dyskusji.

12 minut temu, Fatality napisał(a):

Stosując równuprawnienie Polak - obcokrajowiec, to albo nie powinni tamtego aresztować, albo powinni zawinąć też murzyna. Chyba zgoda?

Powinni zawinąć mokebe ze względu na grożenie kierowcy - tylko tyle i aż tyle, tyle ŻE TO DALEJ JEST INNY PARAGRAF NIŻ REALNE POBICIE CZŁOWIEKA, STĄD RÓŻNE REAKCJE POLICJI.

Jak dotrze do Ciebie, że panu mudżynowi nic nie zrobili, bo za bardzo nie mieli za co (bo nie wiem co on odpier**lał z tym słupkiem), tak w przypadku agresywnego polusa mieli jak najbardziej podstawy do zawinięcia na dołek. I zanim powiesz mi, że mokebe bił tą polkę - ona twierdziła że to nic takiego, żadnych dowodów na to nie było (słowo przeciwko słowu), stąd ich BRAK reakcji w tej sprawie.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, huudyy napisał(a):

W jednym przypadku polka kłóciła się na ulicy ze swoim mokebe, typowa obyczajówka.

W drugim przypadku masz jakiegoś polusa, który W SAMOLOCIE najpierw zaatakował słownie jakąś Tatianę, a potem pobił jakiegoś Przemka, za to że ten stanął w obronie Tatiany.

W jednym i drugim przypadku był atak werbalny (agresywne zachowanie i groźby) i fizyczny na łącznie 2 osoby. W jednym przypadku policja przyjechała i skuła faceta na podstawie obrażenia ukrainki, w drugim - nie skuła ani za uderzenie baby, ani gróźb do tego faceta. W obu przypadkach nikt nie wniósł zawiadomienia na policję.

11 minut temu, huudyy napisał(a):

REALNE POBICIE CZŁOWIEKA

Pierwszy news mówił o tym, że policja zawinęła go za ukrainkę a nie jakieś pobicie (co prawdopodbnie wyszło później na jaw). Poza tym czy innym jest pobicie a uderzenie kogoś. A jak było? Policja wiedziała od razu w jednym przypadku, ale w drugim już nie. Ok

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
5 minut temu, Fatality napisał(a):

W jednym i drugim przypadku był atak werbalny (agresywne zachowanie i groźby) i fizyczny na łącznie 2 osoby.

Nie. W jednym przypadku masz udokumentowany atak werbalny i przypuszczenie pobicia, w drugim przypadku udokumentowaną nienawiść na tle narodowościowym i pobicie.

6 minut temu, Fatality napisał(a):

W jednym przypadku policja przyjechała i skuła faceta na podstawie obrażenia ukrainki

Znów manipulujesz XD ona nie wniosła nic do sprawy (żadnego oskarżenia), sama policja lotniskowa się tym zajęła na własny rachunek, prawdopodobnie po otrzymaniu informacji od obsługi samolotu.

Mimo że policja nie otrzymała formalnego zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa, funkcjonariusze zdecydowali się natychmiast zająć sprawą. Sprawą zajęli się kryminalni z komisariatu działającego na warszawskim lotnisku. 

9 minut temu, Fatality napisał(a):

W obu przypadkach nikt nie wniósł zawiadomienia na policję.

To, że nikt nie wniósł zawiadomienia, nie oznacza, że policja nie będzie wykonywać swojej pracy operacyjnej.

10 minut temu, Fatality napisał(a):

Pierwszy news mówił o tym, że policja zawinęła go za ukrainkę a nie jakieś pobicie (co prawdopodbnie wyszło później na jaw)

Ty to twierdzisz. Ja od samego początku słyszałem/czytałem/widziałem, że sprawa dotyczy obrażania Tatiany i pobicia Przemka - ale do tego trzeba przeczytać więcej jak krzykliwy nagłówek.

11 minut temu, Fatality napisał(a):

Poza tym czy innym jest pobicie a uderzenie kogoś. A jak było? Policja wiedziała od razu w jednym przypadku, ale w drugim już nie

W jednym przypadku policja miała nagrania (nagranie z ataku werbalnego + zapewne CCTV z pobicia), a w innym nie.

Opublikowano

Nie oglądam tych produkcji jak żona dla rolnika ale to pokazuje stan rynku matrymonialnego. Nawet atencjuszki nie pchają się już do tv. Typ wygląda dość przeciętnie ale zainteresowanie  jego osobą jest dość marne. Kandydatki, które wyraziły zainteresowanie to creme de la creme :D

1770911354020260907093836.jpgzrzut-ekranu-2026-09-07-091515-h.png?202

Opublikowano
11 godzin temu, huudyy napisał(a):

Do gejów? XD 

Podobno sex gejów bardzo podnieca kobieta ;D Po za tym przecież oni mogli być bi...

W Polsce zawsze ponuro, smutno i "urzędowo"... Nawet sex niektórym przeszkadza...