Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu kuper sparzyło :P A Ty nie byłeś czasem kurczakiem czy innym chickenem na poprzednim forum czyli na pclabie? :E 

Tak czy inaczej mam piosenkę ze specjalną dedykacją, taki klasyk podobnie jak DG imho nie potrzebuje remastera :D 

• Haha 1
Opublikowano

Najwieksza glupota by bylo jak by remaster na PC wydali..... :E

Marketingowo powinni wydac tez na XBOXA ale to bardziej skomplikowane.

Jest jak mowilem w innym watku. Wszyscy pracownicy DEI  musza sie nauczyc jakos robic gry, na remasterach jest to latwiejsze niz na robieniu gierki od poczatku

Opublikowano
4 godziny temu, Ryszawy napisał(a):

Sony Interactive Entertainment LLC, siedziba San Mateo, Kalifornia..., nie wiem co jest nie tak z tym stanem, Diddy pewnie by wiedział ;) Dawajcie ten jakże potrzebny remaster 6-letniej gierki, olejcie robienie drugiej części, bo nie ma szans, żeby ten remaster się dobrze sprzedał, szczególnie, że będzie w "pełnej" cenie, i wpakujcie następne 400 baniek w jakiegoś Concorda 2.

powinienes przekazac te informacje na oficjlanych kanalach SONY, moze wtedy do nich dotrze co robia zle, 

szczerze nigdy nie bylem fanem konsol, jednak kiedys mialem PS4, jak patrze na debilne wrecz zagrywki SONY to az mi nie jest wcale ich zal, XBOX wymiata i jak tak dalej pojdzie to zaora PS systems i taki bedzie final ich glupich zagrywek, nawet XBOX I MS ich ratuja wydajac swoje exy na ich system :D:D to jak chlopiec do bicia to cale SONY obecnie :D 

• Haha 1
Opublikowano

Nie wiedziałem jak nazwać swój profil i wpadłem na pomysł z kurami i dałem nazwę Czubatka Boża. Takie filmiki z kurami były moją inspiracją . Druga sprawa jest taka że mam nietypowe poczucie humoru więc musiałem wymyślić nazwę profilu bardzo nietypową. 

3 godziny temu, lamparcicho napisał(a):

Od razu kuper sparzyło :P A Ty nie byłeś czasem kurczakiem czy innym chickenem na poprzednim forum czyli na pclabie? :E 

Tak czy inaczej mam piosenkę ze specjalną dedykacją, taki klasyk podobnie jak DG imho nie potrzebuje remastera :D 

Minęło sporo lat od premiery gry to czemu ich naglę oświeciło ich by zrobić Remastered. Być może to cisza przed burzą i dowiemy się że druga część gry powstaję.  

• Thanks 1
Opublikowano
45 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Bo łatwiej i bezbolesnie?

Horizona remaster widział?

Nie widział. To kolejna gra która dalej wygląda dobrze i nie wymagała remastera. Jak dla mnie to zwykły skok na kasę.

Opublikowano (edytowane)

Nie będę specjalnie oryginalny jak napiszę, że to wybitnie bzdurna decyzja :E Gra, która już na PC wyglądała zupełnie OK, nie widać specjalnie w niej żadnej wielkiej zmiany, nie miała tony DLC do jakiegoś pakietu GOTY, nie potrzebuje nawet specjalnie modyfikacji pod RT czy cokolwiek :/ marnotrawienie zasobów i tyle. Moja lista wolałbym startuje od greckiej części GOW, starych ratchetów, pierwszego Uncharted ale z dopiskiem REMAKE a nie REMASTER, czy nawet od biedy jakiegoś Killzone'a z ery PS3 :E 

No dno i tona mułów :/ 

A ja się pytam, czemu do tej pory nikt nie remasteruje np. Arkham Knight? Świetna gra, ale granie w 1080p w tym cieście dzisiaj boli i wypala gałki oczne, w dodatku w 30 fps. Jest tyle świetnych gier ery PS3 i PS4 które mogłyby miejsce DG zapełnić, że to nawet niespecjalnie śmieszne jest.

Edytowane przez Qrdello
  • Like 4
Opublikowano

Ale wiecie ze ten remeaster robi robote glownie dla kogos na konsoli, chyba nikt z was w to nie gral na ps4 w 30fps i horda zombie ;) Fakt, ze na PC sie nie postarali o ulepszenia ale dla kogos na konsoli to jest przepasc w komforcie grania na PS5.

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Ale wiecie ze ten remeaster robi robote glownie dla kogos na konsoli, chyba nikt z was w to nie gral na ps4 w 30fps i horda zombie ;) Fakt, ze na PC sie nie postarali o ulepszenia ale dla kogos na konsoli to jest przepasc w komforcie grania na PS5.

sluszna obserwacja :)

ja dodam odrobine od siebie, ze SONY ma juz tyle fanow, ze nie chca wiecej dlatego takie cuda wydaja na PC :D zeby im zbytnio fanatykow nie przybylo