lamparcicho 697 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): chyba nikt z was w to nie gral na ps4 w 30fps i horda zombie Nie przypominaj mi, grałem pierwszy raz na zwykłej ps4 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Ale wiecie ze ten remeaster robi robote glownie dla kogos na konsoli, chyba nikt z was w to nie gral na ps4 w 30fps i horda zombie Fakt, ze na PC sie nie postarali o ulepszenia ale dla kogos na konsoli to jest przepasc w komforcie grania na PS5. Ja grałem i skończyłem. Da się
Kakarotto 732 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Wszyscy by chcieli drugą część, a nie remaster. Sama gra się graficznie źle nie zestarzała (jeśli można powiedzieć, że jest stara), ale tu chyba liczy się tylko szansa na przytulenie dutków. DG 2 nie, remaster tak.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Jak czytam te... 2ke by zrobili! To myślę sobie, no nie wierzę. No wiadomo, że KAŻDY by wolał, żeby zrobili dwójkę, ale jednak nakład pracy taki gówniany remaster vs v2, to są dwie różne rzeczy. Póki co, nie będzie dwójki, będzie remaster !!! Edytowane 14 Lutego przez JeRRyF3D
ODIN85 3 505 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 7 godzin temu, Kakarotto napisał(a): Wszyscy by chcieli drugą część, a nie remaster. Sama gra się graficznie źle nie zestarzała (jeśli można powiedzieć, że jest stara), ale tu chyba liczy się tylko szansa na przytulenie dutków. DG 2 nie, remaster tak. Jakieś wielkie miasto w tym świecie by mogło być w kontynuacji.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Druga część jak wyjdzie to zapewne kilka lat potrwa skoro dopiero przestali robić tą grę live service. A każdemu kto ma ból dupy, że wychodzą remastery to polecam ich nie kupować i problemu nie będzie Bo najwięcej robią go ci co tego nawet nie kupują, a brak tych remsterow nie sprawi nagle, że wyjdzie jakaś inna gra bo takie porty to robi mała grupka ludzi za groszowe sprawy, a kontynuacje czy nowe projekty to miliony jak się setki milionów dolarów. 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Jakieś wielkie miasto w tym świecie by mogło być w kontynuacji. Przypomniało mi się Day Before 😅 1
azgan 1 130 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego https://www.eurogamer.pl/chlodno-przyjety-remaster-days-gone-jest-w-czolowce-preorderow-ps-store
JeanPepin 333 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Minimalnie może wzrastają własnie szanse na sequel, jak faktycznie sprzedaż remasteeraa 6letniej gry wygląda dobrze to może jakiemuś cymbałowi pod krawatem zapali się lampka w kształcie $ i coś z tego będzie czego sobie i Państwu życzę. 2 2
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 15 godzin temu, JeanPepin napisał(a): Minimalnie może wzrastają własnie szanse na sequel, jak faktycznie sprzedaż remasteeraa 6letniej gry wygląda dobrze to może jakiemuś cymbałowi pod krawatem zapali się lampka w kształcie $ i coś z tego będzie czego sobie i Państwu życzę. Chcialbym, ale niestety nie widzę zwiazku. Remaster, to 3 ludzi, 29 minut i worek kasy. Sequel, to stado ludzi przez lata za grube miliony, więc...
samsung70 210 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia bedzie grane jak wyjdzie na PC zrobione przez NIXXES!
Reddzik 2 777 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Nie wiem, ale coś mi się wydaje, że mój procesor nie polubi się z taką ilością HORDY
PaVLo 921 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia PS4 Pro w 4k radził sobie, więc bądź spokojny
Element Wojny 4 776 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Mnie akurat element związany z hordami tak średnio się podobał. Jak trafiłem na pierwszą, totalnie nie wiedząc o co chodzi - przyznam, byłem dosłownie osrany - tak szybko jak w tej grze jeszcze chyba nigdy nie biegłem a serducho waliło na maxa. Jeszcze druga robiła niezłe wrażenie, ale późniejsze to już raczej był motyw, który trzeba było po prostu odfajkować. CDKeys odwaliło na amen - na dzień przed ogłoszeniem tego ehm, "remastera", gra chodziła za 7 funtów. Dziś patrzę i widzę 25 funtów, i jeszcze mają czelność napisać że 37% zniżki. No debile po prostu. Edytowane 9 Kwietnia przez Element Wojny 1
Kakarotto 732 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Mnie akurat element związany z hordami tak średnio się podobał. A mnie ten element właśnie najbardziej zainteresował w tej grze, jeszcze przed premierą na konsole. Potem, po latach, gra zawitała na PC i mogłem osobiście sprawdzić te hordy i to było to, na co liczyłem.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Dla mnie hordy to było wyzwanie i tylko na koniec gry czułem się mocny wjeżdżając w nie jak dzik w szyszki. 1
Kakarotto 732 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia A to, co działo się w tartaku, pozostaje w tartaku. 2 2
PaVLo 921 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Tartak do tej pory uważam za mistrzostwo, takiego strachu nawet Silent Hill mi nie zapewniał, bo ja tam lubiłem w nocy chodzić Edytowane 9 Kwietnia przez PaVLo 1
Kakarotto 732 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia @PaVLoAkcja w jaskini z "białowłosym" czy jaskiniową hordą (nie pamiętam więcej "takich" potyczek, coś tam chyba z wilkami w jaskini też było) też spoko. Bardziej bym rzekł, że to intensywne doznania niż straszne, ale każdy inaczej wszystko widzi.
Spychcio 802 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Czekam i biorę Day1 na swojego PROsiaka. Ograłem tylko raz, jak była premiera i zawsze chciałem wrócić do tej pozycji. P.S. ta fabularna horda w tartaku jest the best:)
@MUZ 109 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 15 godzin temu, samsung70 napisał(a): bedzie grane jak wyjdzie na PC zrobione przez NIXXES! Wersja PC nie dostanie remastera, bo w pewnym sensie już nim jest : ) W dniu 20.02.2025 o 12:00, JeRRyF3D napisał(a): Chcialbym, ale niestety nie widzę zwiazku. Remaster, to 3 ludzi, 29 minut i worek kasy. Sequel, to stado ludzi przez lata za grube miliony, więc... Dokładnie. Ten remaster na konsole jest robiony przez jakieś zewnętrzne studio we współpracy z Bend. Poza tym w Bend Studio nie pracują już główne osoby odpowiedzialne za oryginał.
Barosz 48 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Tartak to mi się będzie jeszcze długo śnić Gierka była fajna przeszedłem na zwykłym ps4 i uważałem wtedy, że to idealny tytuł na pc zwłaszcza przy walce z hordami, które na padzie jak dla mnie średnio się ubijało. W pewnym momencie zaczęła mi się dłużyć jak poszedłem walczyć z tymi kultystami ale później już było lepiej. Fajnie ten świat był opisywany i te retrospekcje przed pandemią itp. Bardzo liczyłem na 2jkę ale no cóż. Ogólnie ta cała generacja na playstation to jedne wielkie nie porozumienie to same remastery oraz wydawnictwo gier na pc. Straszna bieda.
musichunter1x 1 325 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 21 godzin temu, Kakarotto napisał(a): A to, co działo się w tartaku, pozostaje w tartaku. Wszystko fajnie, ale już mnie irytują te statyczne lokacje, bo te całe drewno mogłoby reagować na wybuchy. Niech Valve dokończy Source2 ze swoim odpowiednikiem bardziej zaawansowanego Havoc - silnik fizyki, to Left for Dead 3 będzie znakomite. Porzucili pracę nad nim lata temu, ponieważ silnik nie spełniał oczekiwań, a miał być w takim "niby otwartym świecie". Edytowane 10 Kwietnia przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi