Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine - PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Czy to będzie hit to zadecydują gracze a nie pismaki.

Ja już kupiłem więc gracze już zdecydowali:red:

20 minut temu, Kadajo napisał(a):

Tak tak.

Pewnie Spider man i Ratchet and Clank to te super hity.

:hihot:

Tak to Super Hity:dj:

Opublikowano

Pod względem narracyjnym SM2 jest - przepraszam za wyrażenie - propagandowym gównem. Dlaczego oszpecili twarz MJ względem part 1 i zrobili z niej Zosię-samosię, która tłucze symbioty równie skutecznie co Peter i Miles? Dlaczego zrobili z Pitera simpa, która na każdym kroku przeprasza MJ, że żyje i podejmuje decyzje? SBI pomogło INSOMNIAC zniszczyć budowany przez dekady obraz Parkera i tego nigdy nie wybaczę.  Nie zaprzeczam, że pod względem eksploracji, systemu walki, implementacji RT itd. INSOMNIAC zrobił wszystko bardzo dobrze w obu częściach gry, ale cała reszta...jestem non-buynary jeśli chodzi o wszystkie tytuły, przy których grzebie SBI. Z Wolverine stanie się to samo, nawet się z tym nie kryją. Mystique i JG wyglądają jak transy, Deathstrike nie wygląda w ogóle. Sam Logan i Sabertooth - dwóch meneli z przepitymi mordam. Projekt Sentineli - trzeba było jeszcze flagi tęczowe na klatach ich nakleić.

Ulało mi się trochę, ale SBI = rak branży. Nie przyłożę ręki do tego szaleństwa.

Opublikowano
6 minut temu, slafec napisał(a):

Na szczęście jesteś w mniejszości (ale krzyczysz prawie tak głośno jak aktywiści) :hihot:

Tylko zwracam uwagę :hihot:

9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

I tak w to nie zagra:E

Wolverin na PC jest już dostępny jakiś czas, ale mnie ta gra nie interesuje jak i poprzednie Insomniac. :hihot:

12 minut temu, Kaczkofan napisał(a):

Pod względem narracyjnym SM2 jest - przepraszam za wyrażenie - propagandowym gównem. Dlaczego oszpecili twarz MJ względem part 1 i zrobili z niej Zosię-samosię, która tłucze symbioty równie skutecznie co Peter i Miles? Dlaczego zrobili z Pitera simpa, która na każdym kroku przeprasza MJ, że żyje i podejmuje decyzje? SBI pomogło INSOMNIAC zniszczyć budowany przez dekady obraz Parkera i tego nigdy nie wybaczę.  Nie zaprzeczam, że pod względem eksploracji, systemu walki, implementacji RT itd. INSOMNIAC zrobił wszystko bardzo dobrze w obu częściach gry, ale cała reszta...jestem non-buynary jeśli chodzi o wszystkie tytuły, przy których grzebie SBI. Z Wolverine stanie się to samo, nawet się z tym nie kryją. Mystique i JG wyglądają jak transy, Deathstrike nie wygląda w ogóle. Sam Logan i Sabertooth - dwóch meneli z przepitymi mordam. Projekt Sentineli - trzeba było jeszcze flagi tęczowe na klatach ich nakleić.

Ulało mi się trochę, ale SBI = rak branży. Nie przyłożę ręki do tego szaleństwa.

No właśnie dlatego też Spider Many mi nie leżą i zauważyłem już podobne rzeczy, które zresztą wymieniłeś w Wolverine. Jak komuś to nie przeszkadza to jego sprawa. Chyba tylko Ratchet jest od tego wolny ale nie grałem jeszcze to głowy nie dam. 

• Like 1
Opublikowano
W dniu 3.09.2026 o 19:23, Jaycob napisał(a):

Ale paszczak. :E Do skompletowania bingo zabrakło tylko wózka i protezy. :E Co tam w Sony się odwala...

Ja myślałem, że to jakiś żart a to jest przecież Majsnerowa, żona Marana Paździocha. Nie znam dobrze tego uniwersum ale Lady Deathstrike to jedynie kojarzę z Kelly Hu, a nie starą babą.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

~305 mln $ budżetu - musiałoby zejść ~5-6 mln. 

Pewnie się sprzeda,  ale czy Sony będzie zadowolone. :E 

Spider-Man - 87 MC

Ratchet & Clank: Rift Apart - 88 MC

Spider-Man: Miles Morales - 85 MC

Spider-Man 2 - 90 MC

Wolverine - 77 MC

No to już jest jakiś sygnał dla studia. ;) 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano
5 minut temu, Jaycob napisał(a):

Pewnie się sprzeda,  ale czy Sony będzie zadowolone. :E 

To jest już kwestia otwarta, w roku fiskalnym 2020 pogonili 58 mln swoich exclusivów, ale w 2025 zjechali do 32 mln. Trochę ich Ghost of Yotei podratowało, ponieważ w 2024 to było bodaj 29 mln. 

Generalnie - równia pochyła. 

• Upvote 1