Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrażenia po ograniu dema:

Optymalizacja nie jest mocną stroną tej gry, nie dość, że nie wygląda (jedynie momentami), wszystko na full z RT (bez wspomagaczy) i chwilami bywało 45 fpsów. Gwiezdne jaja. :lol2:

Pograłem niecała godzinę i wyszło mi na to, że mamy tu do czynienia z co najwyżej średniakiem. Na dłuższą metę zapowiadała by się trochę nudna rozgrywka. Niezbyt wciągająca rozgrywka, grałem żeby sprawdzić, a nie się bawić. Jako takie strzelanie, misja z dema niezbyt porywająca, przeciwnicy średnio rozgarnięci. Nie bardzo chce mi się nawet resztę wypisywać. Żadnym fanem uniwersum GW nie jestem i jakby ta gra miało mnie do jego poznawania zachęcić, to nie robi tego zbyt udolnie. Natomiast niektórzy fan uniwersum pewnie mógłby bardziej pozytywnie podchodzić do tej gry, choćby fabularnie i biorąc pod uwagę całą ogólną otoczkę związaną z GW. Obiektywnie to oceniłem i stwierdzam, że negatywne opinie o tej grze to nie przesada, a wysokie noty w niektórych reckach to podkopywanie wiarygodności całych portami na których są publikowane, że się tak wyrażę.

Wydaje mi się, że jakby ND-5 i Nyx byli głównymi bohaterami i gra nie byłaby z tymi kluczowymi słowami w tytule, to może byłoby lepiej. A tak jest, co jest i jeszcze za tyle dutków do kupienia? Nigdy.

XujERGW.thumb.jpeg.e28ecde21061046363c31e6622f16bbe.jpeg04oOtqA.thumb.jpeg.cb0776e144fc02cb9df32f16eb73027b.jpeg

• Thanks 1
Opublikowano

Ładna grafika ale okupiona wysokimi wymaganiami. Gram na ustawieniach predefiniowanych wysokich (są jeszcze ultra), RTX niskie z mfgx3 i trzyma 120-150fps. Input laga nie wyczuwam.

Na razie 3 godzinki na liczniku i dam dość niepopularną opinię, że nie jest taka zła jak ją rysują a jak będzie dalej to się okaże%-)

starwarsoutlaws.thumb.png.5c6ad5bdb9057fe29b4701f27f907a3a.png

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jankooo napisał(a):

Na razie 3 godzinki na liczniku i dam dość niepopularną opinię, że nie jest taka zła jak ją rysują a jak będzie dalej to się okaże%-)

Bo odnosze wrazenie, że większość z obecnych w tym wątku "jedzie" po tej grze głównie dlatego że to gra od Ubi.

Jasne, nie jest to gra wybitna, ale też daleko jej do gniota tak jak wielu maluje. 

Edytowane przez JohnyWol
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Przyjdzie Kadajo a za nim reszta malkontentów i skończy się Wasza sielanka. Gra odprzestanie Wam się podobać i też dowiecie się z jutuba, że Oulaws jest zupełnie do bani.

Edytowane przez tgolik
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, jankooo napisał(a):

Ładna grafika ale okupiona wysokimi wymaganiami. Gram na ustawieniach predefiniowanych wysokich (są jeszcze ultra), RTX niskie z mfgx3 i trzyma 120-150fps. Input laga nie wyczuwam.

Przed Tobą jeszcze dziesiątki godzin dobrej zabawy. Zagrałeś i sam widzisz, że to nie jest wybitna gra, ale do gniotu jaki rozpowszechniają nawiedzeni w tym temacie, to jej daleko.

goley.thumb.jpg.d3a64f470e1bed5010958d4ef5242571.jpg

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
12 godzin temu, jankooo napisał(a):

No bo gra nie jest zła, do dobrej też jej dużo brakuje. Ładny średniak, tyle i aż tyle. Takie czasy.

Opublikowano
25 minut temu, Stjepan napisał(a):

Grałem w demo 1h

A ja krócej :wariat: Szkoda było zachodu, sprawdziłem jak działa i jak się mniej więcej gra i tyle. Działanie gry i tak jest nie realne do tego jaki mamy początek gry i późniejszą rozgrywkę, bo ta planeta w demie jest pusta, a jak zobaczyłem początek normalnej gry to rozgrywka jest całkiem inna i tam może "zamulać" i można odczuć problemy optymalizacyjne. Dlatego nie było sensu dalej tego testować.
Ta gra to nie jest warta tej kasy co jest teraz ani grania w abo. A ktoś kto wymyślił system otwierania zamków w grze to powinien zostać powieszony za jaja, mam nadzieję, że jest jakiś mod na to.:E

Opublikowano
45 minut temu, Reddzik napisał(a):

A ktoś kto wymyślił system otwierania zamków w grze to powinien zostać powieszony za jaja, mam nadzieję, że jest jakiś mod na to.:E

W opcjach można ustawić, żeby zamki otwierały się prawie same.

• Thanks 1