Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem w 4 odcinku i ocena spada o kolejne 2 pkt. Już nawet olewam te skradanki, lecę na pałę skoro i tak mam prądową bagietę. Już dawno nie miałem takiego kaca po wydaniu 200 zł. NIE polecam, a mówi to fan wszystkiego co związane z kosmosem oraz tego typu fabularnych gierek z wyborami. 

Aha, no i to studio ma chyba jakiś problem z normalnymi kobietami, co. Straszne maszkarony, co jedna to bardziej odpychająca :E Nie mogę się też doczekać aż będę mógł ubić tego bogola, który ciągle podkreśla ile to kasy w to nie zainwestował :E

Edytowane przez TmK
  • Haha 1
Opublikowano
21 godzin temu, TmK napisał(a):

Jestem w 4 odcinku i ocena spada o kolejne 2 pkt. Już nawet olewam te skradanki, lecę na pałę skoro i tak mam prądową bagietę. Już dawno nie miałem takiego kaca po wydaniu 200 zł. NIE polecam, a mówi to fan wszystkiego co związane z kosmosem oraz tego typu fabularnych gierek z wyborami. 

Aha, no i to studio ma chyba jakiś problem z normalnymi kobietami, co. Straszne maszkarony, co jedna to bardziej odpychająca :E Nie mogę się też doczekać aż będę mógł ubić tego bogola, który ciągle podkreśla ile to kasy w to nie zainwestował :E

Mówiłem że rozczarowanie, nawet oglądać mi się już dalej nie chciało ale graficzka super

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem końcówkę już na raty na YT i przyznam, że twist z załogą w 7 odcinku akurat bardzo fajny, nie spodziewałem się tego. W sumie dobry pomysł na film :E sama gierka jednak mnie rozczarowała. Zdecydowanie za dużo skradanek. Już wolę QTE w ich grach niż to.

Edytowane przez TmK
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś jest ciekawy drastycznie poprawili optymalizacje w tej grze i generalnie płynność.

Z RT DLSS Q 2160p 1.35x wyższa wydajność, a z FGx2 jeszcze lepiej 1.37x do przodu.

PT 1.57x do przodu z FGx2 :E

Edytowane przez sideband
Opublikowano
23 godziny temu, sideband napisał(a):

Jak ktoś jest ciekawy drastycznie poprawili optymalizacje w tej grze i generalnie płynność.

Z RT DLSS Q 2160p 1.35x wyższa wydajność, a z FGx2 jeszcze lepiej 1.37x do przodu.

PT 1.57x do przodu z FGx2 :E

Ale to poprawili w sterownikach czy w grze?  Bo w patch notes do gry nic nie ma o poprawie wydajności. 

Opublikowano
14 godzin temu, Hard Reset napisał(a):

Ale to poprawili w sterownikach czy w grze?  Bo w patch notes do gry nic nie ma o poprawie wydajności. 

Jak wyżej poprawili grę także odczuje się kopa na każdej na karcie ;)

• Like 1
Opublikowano

Trochę szkoda, zapowiedź wyglądała fajnie (nie kojarzyłem wtedy, z jakiej to serii gier) - ale  wychodzi na to, ze nie ma sobie co głowy zawracać, tak jak i poprzednimi produkcjami

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odgrzebię trochę temat. Mam sentyment do Supermassive Games i mimo mieszanych opinii musiałem spróbować Directive 8020.

Na tle serii TDP dwa kroki do przodu i jeden do tyłu. Dłuższy czas produkcji przełożył się na bardziej dopracowaną grę, fabularnie się broni i mimo dosyć oklepanego motywu potrafi raz czy dwa zaskoczyć. Rozwidlenia fabularne wydają się umiarkowanie duże, niestety brak możliwości pomijania cutscenek sprawia, że odechciewa się sprawdzania innych wyborów. Sekcje skradankowe beznadziejne.

6+2-1=7, 7/10

P.S. Po paśmie niezbyt udanych produkcji wydawać by się mogło, że studio upadnie, a tymczasem można już zobaczyć teaser kolejnej gry :) 

• Upvote 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.05.2026 o 20:12, Zas napisał(a):

Trochę szkoda, zapowiedź wyglądała fajnie (nie kojarzyłem wtedy, z jakiej to serii gier) - ale  wychodzi na to, ze nie ma sobie co głowy zawracać, tak jak i poprzednimi produkcjami

• Sad 1