Podkręcanie pamięci DDR5 (Wszystkie platformy)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
ku pamieci jeszcze raz, dla utrwalenia: spuczanie murzynow ze smyczy i tolerowanie rozbojow to uwaga, covidowa gorka XDDDDDDDDDDDDDDDDD kilka lat minelo i silniczki niezle sobie to tlumacza, w Polsce beda robic to samo, bedziemy mieli tzw ukrainska gorke -
Przez bbandi · Opublikowano
Ojca to jest ale fajny 3.0 CRD z merola, skrzynia tak samo - 218 kuni 510 Nm, napęd Quadra Drive 4x4, auto z włoch, co byłem w szoku to spód wygląda jak nowy a auto z 2006, jak daliśmy na oględziny do gościa od konserwacji to mówił że tam nie ma grama rdzy, ale na polskie warunki trzeba zabezpieczyć, mam jakąś fotkę. -
Przez kubikolos · Opublikowano
spuszczanie murzynow ze smyczy i tolerowanie rozbojow to covidowa gorka XD to sa wlasnie takie elementy ktore roznia administracje @LeBomB cos tam slyszales ale to zupelnie nie to, lepsze raportowanie danych powinno teraz podniesc statystyki skoro podobno wczesniej przestepcy "znikali", juz pomijam to jaka ilosc przestepcow faktycznie ucieka po calym kraju bo zwyczajnie fantazjujesz, mowimy o zwyklych przestepstwach przemocy albo na mieniu, wskaznik morderstw nie ma jakiegos gigantycznego minimum, to powszechne przestepstwa zrobily rekordy historyczne po co ty do mnie piszesz z takimi pierdami, przeczytales cos i niczego nie zrozumiales, zobacz sobie dane za wszystkie lata, maja historyczny rok ktory nie pasuje do zadnych wahan przez ostatnie 20 lat -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Podnosić na duchu zdruzgotanych że nie można już kupić karty za 10k zawsze można. Nikt tu niczego nie obiecuje ale ten rynek to prawdziwy rollercoaster. Reszta poczeka najwyżej na nowy rzut albo serie... Zaraz wstawiam 2080ti do serwisu i jak z niego wróci to chyba nawet te 4090 za te 6.5 opyle.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi