ODIN85 3 598 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Z mechów nie ma krwi więc mogą dać odjechane finishery mimo tego. 24 minuty temu, musichunter1x napisał(a): Korytarz z laserami oraz końcówka są chyba najbardziej wymagające, albo tylko tam zwróciłem uwagę na spadki. Naprawdę fajnie speedranuje się takie demo, a pełna gra może być naprawdę grywalna. Hakowanie jest bardziej przemyślane niż spodziewałem się i pula zdrowia przeciwników jest do tego dostosowana, dzięki czemu np. można oszczędzić jeden strzał przy ponownym klepaniu klawiszy. Gdyby tylko to miało poważny klimat, trochę taki iRobot i Blade Runner, ale w skafandrze, niczym Dead Space... Mam nadzieję, że zaskoczą nas czymś cięższym. Oh... Ma to kategorię+12, +16 oraz "teen", zależnie od kraju, więc raczej nie będzie ludzi zmasakrowanych przez androidów lub poważniejszej, mrocznej sytuacji. .
musichunter1x 1 374 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 24 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Z mechów nie ma krwi więc mogą dać odjechane finishery mimo tego.. Tak, ale chodzi o załogę stacji, ludzi postronnych itp. Przecież nie będzie robił finisherów na androidach z drukarki. To była pierwsza ofiara Snatchera - obcego androida podającego się za człowieka: Walka chyba w łazience: Lub ten klimat, gdzie androidy krzyczą komunikaty z ich oryginalnej funkcji: Takie sceny możliwe będą dopiero na Source 2 od Valve, bo fizyka i AI leży w obecnych grach. A jeszcze jest cały potencjał ruchów androidów, które nie są ograniczone stawami ludzkimi.... Nie dziwię się, że ludzie rozważali, czy to nie jest jakaś adaptacja Megamana, tak jak opera rockowa - The Protomen, bo tematyka androidów trochę zgadzała się, a nic nie było jasne w pierwszych trailerach. Ale to tylko ja... Głodny adaptacji historii podobnej do Protomena, Snatchera z dzisiejszą technologią i dobrym scenariuszem itd., z powagą Blade Runnera. Niestety branża jest uczulona na dyskomfort i stres u graczy, gdzie jest pełno dziecinady. Kiedyś nawet kreskówki nie były delikatne i płytkie, jak obecne gry +12. +16, a może i +18, bo nawet Kojima w DS1, był żałosny w pobocznych zadaniach. Z resztą wszystkie media to dotknęło. Edytowane 1 godzinę temu przez musichunter1x 1
Rekomendowane odpowiedzi