Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Mam ogarnięte (tzn. kredyt jest po to, żeby została kasa na koncie) tylko im drożej tym tej kasy zostanie mniej, i to jest problem, a rata z każdymi 10k kredytu niebezpiecznie rośnie, nawet ta równa (o malejącej mogę pomarzyć) Wiem, że to mój problem i "nie podskakuj wyżej dupy, bidoku", ale wku.. po tylu latach odkładania, to sobie chcę trochę ponarzekać Pazerne świnie nawet 10k nie chcą ci opuścić przy mieszkaniu za 500k. -
Przez Art385 · Opublikowano
E jeszcze nic strasznego nie wiele mniej płaciłem za 2x16GB B-Die parę lat temu. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@adashi no nie jest obowiązkowe. Tylko nie wiadomo do końca co kryje się za uczestnictwem czasowym. Zainwestujesz tam jakąś kasę, a potem powiedzą ci że jak nie masz uczestnictwa to nie należą ci się prawa do czerpania zysków z inwestycji. To może być mocna transakcja wiązana i jak raz zainwestujesz i nie chcesz przewalić tej kasy, to nie masz wyjścia. O tym pisałem. -
Przez kanon7 · Opublikowano
No tak, bo na wynajmie to po prostu nie płacisz i zgodnie z prawem cię nie wywalą, albo po prostu się wyprowadzasz * i nie musisz płacić te myślenie życzeniowe: 30 letnie klatki kredytowej vs. brak "kagańca" najmu jako lek na całe zło - myślałem że już dawno zniknęło * hu.. gdzie...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi