Problem w tym, że 95% jeśli nie więcej tych usprawiedliwień kierowców, to czyste lenistwo, wygodnictwo. Tu nie ma co porównywać w ten sposób.
Jeżeli ktoś wjeżdża samochodem na chodnik lub ścieżkę, parkuje na nich, to w żadnym przypadku nie boi się, że ktoś ich rozjedzie. Po prostu nie chce im się szukać wolnego miejsca na parkingu, nie chce przejść kawałek, czy płacić za zaparkowanie.
Ludzie na rowerach autentycznie się boją jechać jezdnią, choć nie zmienia to rzeczy, że spora grupa po prostu ma w pompce jakiekolwiek zasady.
Eliminacja zapieprzających po chodnikach jak najbardziej. Jeżdżących spokojnie, z uwagą na pieszych dopiero jak się zrobi porządek na jezdniach i będzie można tam bezpiecznie jeździć.
To że ta na zdjęciu wygląda jak babochłop? To wszyscy wiemy. Chyba, że mają jakieś sekrety i nie znamy ich powiązań z Diablo, pewnie stąd nastąpiła ta ich przemiana, efekt uboczny bycia w piekle w wielkim kotle, który był przygotowywany na ucztę dla najstraszniejszego zła.
Tak na serio, to bardzo fajna postać, na pewno lepiej mi się nią gra niż Spirytystką w D4.
Zacząłem właśnie Ołowiane dzieci, zapowiada się ok. Lubię polskie produkcje pokazujące głęboką komunę i wałki partii przeciwko ludziom....
No i obsada Zbynia zrobili czy faktycznie tak się spasł
No i coś do Odina, najlepsze polskie cycki, ale nie wiem czy Joasia Kulig je pokazuje, jestem w połowie 1-go odcinka
Rekomendowane odpowiedzi