Petru23 374 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Co nie zmienia faktu, że są koszmarne i niebezpieczne. Nigdy mi tak zad nie latal i przód nie uciekał przy wchodzeniu 30-40km/h w zakręt, gdzie normalnie wchodzę 60+ km/h, również mazdą. Do śmieci a nie na koła.
KiloKush Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zrobiłem już 2 tys na Goodyearr Vector 4Seasons Gen 3 205/60r16 Ciche, na mokrym i śniegu bardzo dobrze, bez porównania do 6 letnich Fuld zimowych.
galakty Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Opona z 2019 to śmietnik, tym bardziej Dębica.
huudyy Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, galakty napisał(a): Opona z 2019 to śmietnik, tym bardziej Dębica. Przecież 2019 był 3 lata temu... Oh fuck PS na frigo się śmigo, ktoś tu motokotów nie oglądał XD
galakty Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu 14 minut temu, huudyy napisał(a): Przecież 2019 był 3 lata temu... Oh fuck Przez sekundę uwierzyłem Hmmm w sumie Ceeda kupowałem na letnich praktycznie łysych z 2019, było +2 i mokro, jechałem spokojnie i problemów nie było. To nawet letnia zimą na mokrym lepsza od Dębicy?
Rekomendowane odpowiedzi