Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
JA też niespecjalnie widzę Fordy. Jedynie co się obejrzę to jakaś ToyToyka Yaris (ten 4 generacji). Choć Yaris Cross też jakby coraz więcej. ... może to działa inaczej: Jak jesteśmy zainteresowani jakimś modelem auta, to je szybciej wyłapujemy. Jedni widzą Fordy Kugi, a inni Toyoty Yaris -
Przez galakty · Opublikowano
Ludzie dalej kupują w AAA? Jak ta firma dalej funkcjonuje to ja nie wiem -
Przez wallec · Opublikowano
Spore różnice. Kurczę, tak sobie teraz myślę. Nie lubię filmów bez gameplay. Wystarczy wziąć np artykuł @tomcug o ten https://ithardware.pl/testyirecenzje/amd_ryzen_5_7500x3d_test_recenzja_opinia-46448.html wybrać sobie z niego gry i przybliżone wyniki i nagrać cokolwiek chcesz: - "jak zmieniała się wydajność na lga 1700, 12gen vs 13gen vs 14gen" - "jak zmieniał się zen, am4 vs am5" - "czy warto dopłacać do ilości rdzeni" - "Ray tracing i jego wpływ na wydajność procesora" - "wydajność procesorów w 1080p/1440p" Z tego jednego artykułu możnaby farmic YouTube przez miesiąc leciutko. @tomcug jak się przed tym bronicie? Dlaczego nie nagrywacie własnych filmów? -
Przez galakty · Opublikowano
A potem zdziwienie czemu ludzie idą po chińczyki do salonu... O ile to prawda co piszesz, masakra.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi