Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ja to stary rozumiem, nie ma nic gorszego niż taka awaria gdzie auto jest unieruchomione. 

nie mogę się doczekać sagi z wyborem modelu i egzemplarza :E 

no ja też już czekam na temat :D 

8 minut temu, galakty napisał(a):

I dobrze że blisko domu rodzinnego, jakbym tak 2h od chaty tego dostał to szczerze nie wiem co bym zrobił :E 

jakaś laweta 24/7

Opublikowano
12 godzin temu, Gret napisał(a):

jakaś laweta 24/7

Ależ lawetę to ja mam w assistance, tylko gdzie ma Cię zawieźć? ;) 

11 godzin temu, trepek napisał(a):

To znak, żebyś dłużej został w domu rodzinnym i co nie co wychylił :piwko:

Miałem jechać do drugiej rodzinki i narzeczonej, cóż, może to znak :hihot: 

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 26.12.2025 o 15:20, Tornado3 napisał(a):

Sam tego nie ogarniesz ? Króciec plastikowy ?

Nie ma dostępu bez narzędzi i garażu, a przy -8 pod chmurką to uj nie robota.

Poza tym nigdzie nie mogę tej części znaleźć w polskich hurtowniach i musiałem jechać dalej. Gdyby mi się rozwaliło w moich okolicach, to bym pewnie powalczył ale nie było czasu. 

W dniu 26.12.2025 o 15:49, Pan Ciastovy napisał(a):

@galakty zależy jakiego gruza posiadasz, bo nie raz są zamenniki aluminiowe zamiast plastikowych gównianych

Teraz to cokolwiek nie wsadzę to przeżyje do sprzedaży ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Nie ma dostępu bez narzędzi i garażu, a przy -8 pod chmurką to uj nie robota.

Poza tym nigdzie nie mogę tej części znaleźć w polskich hurtowniach i musiałem jechać dalej. Gdyby mi się rozwaliło w moich okolicach, to bym pewnie powalczył ale nie było czasu. 

Teraz to cokolwiek nie wsadzę to przeżyje do sprzedaży ;) 

żebyś się nie zdziwił przypadkiem jak w trakcie sprzedaży to pierdolnie klientowi xD

Opublikowano
18 godzin temu, galakty napisał(a):

To pójdzie na żyletki, zresztą nie wiem czy nie lepiej do jakiegoś Mietka handlarza oddać za pół ceny, nie chce mi się użerać z Januszami co za 10k chcą auto z salonu. 

Żebyś nie wpadł na takiego co po miesiącu list od prawnika prześlę że połowa samochodu do wymiany, wtedy to będą jaja. 😂. Ja swojego gruza sprzedałem jako uszkodzony do naprawy, choć wszystko było z nim w porządku 😁 i wziąłem kolejną b5-tkę która 5 lat była nie odpalana i jeżdżę nią do dzisiaj.

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Pan Ciastovy napisał(a):

Żebyś nie wpadł na takiego co po miesiącu list od prawnika prześlę że połowa samochodu do wymiany, wtedy to będą jaja. 😂. Ja swojego gruza sprzedałem jako uszkodzony do naprawy, choć wszystko było z nim w porządku 😁 i wziąłem kolejną b5-tkę która 5 lat była nie odpalana i jeżdżę nią do dzisiaj.

Kolega z pracy buja się po sądach bo własnie zepsuło się po sprzedaży... i będzie partycypował 50/50 w naprawie... Dramat. 

EDIT: ehhhhh, okazuje się że ten króciec nie występuje jako część, tylko cała obudowa termostatu. Oryginał blisko 3000 zł, kupię pewnie używkę i na sprzedaż... 

Edytowane przez galakty
  • Sad 3
Opublikowano
3 godziny temu, Kyle napisał(a):

... tak jakby drogo. To jakaś marka "premium"?

Raczej świetne podejście inżynierów żeby naprawy aut nie były opłacalne. Żadne premium, Koreaniec. 

Znajomy mówi że już to wymieniał kilka razy w innych autach, może ma jakieś dojście, jutro będę próbował. 

Opublikowano
4 godziny temu, galakty napisał(a):

Raczej świetne podejście inżynierów żeby naprawy aut nie były opłacalne. Żadne premium, Koreaniec. 

Znajomy mówi że już to wymieniał kilka razy w innych autach, może ma jakieś dojście, jutro będę próbował. 

no ale to nie jest temat tabu jaki masz model samochodu?

Opublikowano
W dniu 27.12.2025 o 18:08, galakty napisał(a):

To pójdzie na żyletki, zresztą nie wiem czy nie lepiej do jakiegoś Mietka handlarza oddać za pół ceny, nie chce mi się użerać z Januszami co za 10k chcą auto z salonu. 

12 godzin temu, galakty napisał(a):

Kolega z pracy buja się po sądach bo własnie zepsuło się po sprzedaży... i będzie partycypował 50/50 w naprawie... Dramat. 

W sprzedaży prywatnej, można wyłączyć rękojmię, oczywiście jeśli czegoś nie zataisz